iTunes mağazasından 10 milyarıncı şarkı indirildi
Sabri KÜSTÜR 25 Şubat 2010 Mobil Müzik İnternetYorum Yok
Son günlerdeki fiyat tartışmalarına rağmen, iTunes Store 10 milyarlık şarkı indirme rakamını geride bıraktı. Bu durum hem Steve Jobs’un iPad fiyaskosu sonrasında kendisini daha iyi hissetmesini sağlamış hem de sayısal içerik dağıtım kanalının potansiyelini ortaya koymuş oldu.
Apple’ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada iTunes Store’dan en çok indirilen şarkıların listesine de yer verildi. Lady Gaga ilk 10′a iki şarkı sokarken Miley Cyrus yirminci sıradan listeye girdi. Görünüşe göre Apple’dan yeni rekorlar gelmeye devam edecek. Çünkü iPod, iPhone ve hatta iPad varoldukça iTunes Store’a olan içerik bağımlılığı da devam edecek. Umarız yakın bir gelecekte iTunes Store’un faaliyet gösterdiği ülkeler arasına Türkiye’de katılır.
İlgili – Apple
- Henüz yorum yapılmamış.
Additional comments powered by BackType




















Teknolojinin hızına ayak uydurabilmek için takip ettiğiniz kaynakları da iyi seçmelisiniz. Size en güncel bilgiyi sunan kaynak hem sizin zamana ayak uydurmanızı hem de yeni bir teknoloji ürün satın almayı planlarken daha akıllı hareket etmenizi sağlayacaktır.
