Manşetler

Samsung Galaxy S7 videosu suya dayanıklı olduğunu ve kablosuz şarjı doğruluyor

galaxy s7Samsung’un Endonezya birimi Galaxy S7’yi tahmin edilenden daha önce gösterdi. #TheNextGalaxy işaretli bir reklam birimin resmi YouTube kanalına zamanından önce yerleştirildi. Söz konusu reklamda Endonezyalı okçu Dellie Threesyadinda yeni telefonu kullanarak antrenman yaparken görülüyor.

Tasarımın geçen yılın Galaxy S6 ve S6 Edge telefonlarınınkiyle çok benzer olduğu görülüyor, reklamda kavisli ekranlı Edge çeşidi görünüyor. Videoda hangi modelin kullanıldığı belirtilmemesine rağmen, Threesyadinda bu telefonu sağanak yağış altında oldukça rahat şekilde kullanıyor, bu da telefonun suya dayanıklı olduğunu açık şekilde gösteriyor. Ayrıca telefon kablosuz şarj yastığıyla kullanılırken de gösteriliyor.

Galaxy S7 web sitesi önemli ipuçları veriyor

Endonezya’da konumlandırılmış tanıtım sitesi de Galaxy S7 adını doğruluyor ve hatta daha fazla ipucu veriyor. Baloncuklarla dolu web sitesinde “endişe-siz keşif” şeklindeki bir slogan da kablosuz şarj desteğinin bulunduğunu gösteriyor. Ayrıca bir kilit ikonu ve “gizliliği en iyi noktasında deneyimleyin” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz yazı da ek güvenlik özelliklerini doğruluyor. “Işığı geceye getirin” sloganı ve onun yanında yer alan kamera lensi resmi de düşük ışıkta daha iyi fotoğraf performansının ipuçlarını veriyor.

galaxy-s7-kablosuz-sarj-reklam-160216 galaxy-s7-saglik-reklam-160216

Samsung, Galaxy S7’yi 21 Şubat Pazar akşamı Türkiye saatiyle 8’de başlayacak bir etkinlikle Barselona’da, Mobil Dünya Kongresi’nden hemen önce tanıtacak. Biz de orada olacağız ve yeni Galaxy S7 telefonlarıyla ilgili detayları anında aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER