Manşetler

Avea Türk Telekom markası altında, TTNET ile birlikte

avea türk telekom

Avea Türk Telekom ve TTNET’in aynı çatı altında Türk Telekom Grubu altında faaliyet gösterdiğini biliyoruz. Türk Telekom, geçtiğimiz yıllarda başlattığı grup içi entegrasyon sürecini tamamlamak için önemli bir adım daha attı. Bir süredir mağazalarını “Türk Telekom Grup” adı altında açan şirket, bundan böyle TTNET ve Avea’nın da Türk Telekom ismiyle hizmet vereceğini açıkladı.

Avea aboneleri bundan böyle telefonlarında operatör ismi olarak “Türk Telekom” yazısını görecek. Değişim bu akşam (26 Ocak) saat 21:00 itibarıyla başlayacak ve kademeli olarak gerçekleştirilecek. Yani tüm kullanıcılar bir anda Türk Telekom yazısıyla karşılaşmayacak. İsim değişikliğinin gerçekleşmesi için kullanıcıların telefonlarını kapatıp açmaları veya farklı bir baz istasyonundan sinyal almaları gerekiyor.

Şirkette yeni dönemin başlangıcının duyurulması için düzenlenen basın toplantısında konuşan Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, bu kararın alınmasında müşterilerin şirket tarafından sunulan tüm hizmetlere tek kaynaktan ulaşma beklentisi ve isteğinin önemli rol oynadığını belirtti. Aslan, geçirdikleri dönüşümle tüm birimleri arasında yüksek sinerji sağlayacaklarını ve böylelikle müşterilerin beklentilerinin çok daha etkin biçimde karşılanabileceğini belirtti.

Rami Aslan, 206 bin kilometrelik fiber ağ altyapısına sahip olduklarını ve 81 ilde bu altyapıyı kurduklarını hatırlattı ve önümüzdeki dönemde de altyapı yatırımlarına yoğun olarak devam edeceklerinin altını çizdi. Aslan, yenilenen yapısıyla yüksek kapasite, maksimum hız, yüksek kalite ve ürün çeşitliliği sunacaklarını vurguladı.

Türk Telekom yeni dönemin duyurusunu “Tek Telekom, Türk Telekom” sloganıyla gerçekleştirdi. Şirkette yaşanan değişim sadece tüm markaların tek çatı altında toplanmasıyla sınırlı kalmadı. Entegrasyon duyurusuyla birlikte Türk Telekom yeni logo tanıtımını da gerçekleştirdi. Yeni logo hakkında da konuşan CEO Rami Aslan, yeni logonun müşteri odaklılık, açıklık, iyimserlik, çeşitlilik, saygı ve güvenilirlik mesajları barındırdığını dile getirdi. Aslan, logonun Türk Telekom’un büyük fiber gücünü de yansıttığını belirtmeyi ihmal etmedi.

turk-telekom-logo-260116

Türk Telekom yeni dönemin ve logonun tanıtımı için hazırlanan reklam filminde de “fiber” vurgusunu fazlasıyla yapıyor. Quentin Tarantino’nun “Ucuz Roman” filminde Uma Thurman ve John Travolta’nın meşhur dans sahnesinde çalan ve pek çok farklı versiyonu yapılan “Misirlou”, reklam filminde ana tema şarkısı olarak seçilmiş. Reklamda Hadise, Rıdvan Dilmen, Wesley Sneijder gibi popüler simalar da boy gösteriyor. Reklam bu akşam (26 Ocak) 21:00 itibarıyla tüm televizyonlarda gösterilecek.

İLGİLİ HABERLER