EğlenceManşetler

Netflix Zeytin Ağacı’nın yeni sezonunun yayın tarihini açıkladı

zeytin ağacı

Netflix‘in izleyicilerini Ayvalık’ın dingin ve sıcacık dünyasına yolculuğa çıkaran sevilen dizisi Zeytin Ağacı, ikinci sezonuyla geri dönüyor. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği ve Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı yeni sezonda, başrollerini  Tûba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve daha birçok yıldız ismin paylaştığı kadroya Aytaç Şaşmaz da katılıyor.

Dizinin ikinci sezonunda yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin ve  Erdem Tepegöz oturuyor. Oyuncu kadrosunda Tûba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Aytaç Şaşmaz’ın yanı sıra Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Umut Kurt ve Füsun Demirel de yer alıyor.

İkinci sezonun hikayesi ise şu şekilde: Ayvalık’ta yeni bir hayata başlayan Ada (Tûba Büyüküstün),  Leyla  (Seda Bakan) ve Sevgi’nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi’nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

  • zeytin ağacı
  • zeytin ağacı
  • zeytin ağacı

Zeytin Ağacı ikinci sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Zeytin Ağacı ikinci sezon bölümleriyle dünyanın dört yanında 11 Temmuz’da Netflix abonelerinin karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER