Eğlence

Zane Lowe Beats 1’ı yeni doğmuş bir bebeğe benzetti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

zane-lowe-160215

Apple Music’in içinde faaliyet gösteren çevrim içi radyo Beats 1’ın kurucusu Zane Lowe, Beats 1’ı henüz yeni doğan bir bebeğe benzetti ve servisin doğruları bulmak için deneme yapmayı sürdürdüğünü belirtti. Londra’daki Radio Festival’da konuşan Lowe, şu anda üç aylık olduklarını ve tıpkı üç aylık bebekler gibi çok ses çıkardıklarını,J dünyaya kocaman gözlerle baktıklarını ve her yere pislediklerini dile getirdi.

Zane Lowe, Apple Music’in neden Beats 1’a ihtiyaç duyduğu sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Mükemmel bir soru. İhtiyaç duyduklarını zannetmiyorum.” Radyo istasyonunun halihazırda yayında olmasına rağmen gelişimini sürdürdüğünü söyleyen Lowe, Apple Music’in neden Beats 1’a ihtiyaç duyduğunun zamanla anlaşılacağını ifade etti.

Yeni Zelanda doğumlu Zane Lowe, geçtiğimiz şubat ayında Apple’a katılmak için BBC Radio 1 ile yollarını ayırmıştı. Julie Adenuga ve Ebro Darden ile birlikte Apple Music’in üç sac ayağından biri konumunda olan Lowe’ın sunuş tarzı özellikle ABD’deki radyo dinleyicilerini oldukça şaşırtmıştı. Zane Lowe, enerjik tarzının radyonun heyecanını göstermeye yönelik olduğunu ve amacına ulaştığını belirtti.

Başarının reytingle ölçüldüğü bir sistemden gelen Zane Lowe, Apple’a kendisinin ve Beats 1’ın başarısının nasıl değerlendirileceğini sormayı da ihmal etmemiş. Apple’dan gelen yanıtta ise şirketin rakamları değerlendirme konusunda kendi yöntemlerinin olduğu söylenmiş ve Lowe’dan çıkartabildiği kadar ses çıkarması istenmiş. Lowe, şu anda Beats 1’da yaptıklarını da mümkün olduğunca ses çıkarmaya çalışmak olarak tanımladı.

İLGİLİ HABERLER