Teknoloji

YouTube TV’nin Apple TV ve Roku uygulamalarının çıkışı ertelendi

youtube tv appleYouTube, geçtiğimiz ekim ayında kablolu TV servisi YouTube TV’nin uygulamalarının önümüzdeki haftalar içinde bağlı cihazlara geleceğini açıklamıştı. Ancak söz konusu cihazların en önemlilerinden ikisi için YouTube TV uygulamasının yayınlanması gecikecek. CNET’te yer alan habere göre, YouTube TV Apple TV ve Roku uygulamaları 2018’in başlarında kullanıcılarla buluşacak.

Bu gecikmenin söz konusu cihazları kullananlar için hayal kırıklığı yaratacak bir durum olduğu söylenebilir. Google ise verdiği sözü, her şeye rağmen, yerine getirmiş gibi görünüyor. Chromecast, Xbox One, Android TV ile Samsung ve LG’nin yeni akıllı televizyonlarının büyük kısmı üzerinden YouTube TV’ye erişilebiliyor.

YouTube TV Apple TV ve Roku uygulamalarına 2018’in ilk çeyreğinde uluşabilecek

YouTube TV Apple TV ve Roku uygulamalarına 2018’in ilk çeyreği sona ermeden erişilebilecek. Samsung ve Sony’nin eski akıllı televizyonları üzerinden servise ulaşılabilmesi için de çalışmalar devam ediyor. Apple TV ve Roku uygulamaları için işaret edilen zaman aralığı, Samsung ve Sony akıllı televizyon uygulamaları için verilmiş değil. YouTube TV’nin Türkiye’de faaliyette olmadığını belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER