Eğlence

YouTube daha fazla kişiye akıllı telefon üzerinden canlı yayın imkanı sunmaya hazırlanıyor

youtube orijinal icerik reklam

YouTube mobil cihazlar üzerinden canlı yayın yapmayı kolaylaştırmaya devam ediyor. Android Police sitesinde yer alan habere göre; popüler video paylaşım servisi, akıllı telefon veya tablet üzerinde canlı yayın yapabilmek için gerekli olan en az 1000 aboneye sahip olma koşulunu kaldırmayı planlıyor.

Şirket, çok kısa bir süre önce bu koşulda değişikliğe gitmişti. Daha öncesinde mobil cihazlar üzerinde canlı yayın yapabilmek için 10 bin aboneye sahip olmak gerekiyordu. YouTube, bu sayıyı geçtiğimiz ay 1000 aboneye indirmişti.

youtube mobil canli yayinAndroid Police’in gerçekleşeceğini iddia ettiği değişiklik, henüz Google veya YouTube tarafından doğrulanmadı. Ayrıca tüm kullanıcılar da henüz canlı yayın ikonunu görmüş değil. Duyurunun önümüzdeki günlerde yapılması ve özelliğin de tüm kullanıcılara ulaştırılması bekleniyor.

YouTube mobil cihazlar üzerinden canlı yayın için tüm kısıtlamaları kaldırmıyor

Abone sayısı sınırlamasını kaldıran YouTube, canlı yayın için getirdiği koşullardan tamamen vazgeçmiyor. Mobil cihazlarda canlı yayın yapabilmek için onaylanmış bir kanala sahip olmak gerekiyor. Buna ek olarak, son 90 günlük süre içinde herhangi bir canlı yayın kısıtlaması almamak da mobil cihazlar üzerinden canlı yayın kriterleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER