Eğlence

YouTube Coachella müzik festivalinden canlı yayınlara yeniden başlıyor

youtube coachella
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dünyanın en popüler müzik festivallerinden biri olan Coachella, COVID-19 nedeniyle verilen iki yıllık zorunlu aranın ardından geri dönüyor. Coachella festivalini yine YouTube üzerinden yapılacak canlı yayınlarla takip etmek mümkün olacak. YouTube bu yayınlarda izleyicileri nelerin beklediği konusunda bazı bilgiler paylaştı.

Festivalin 15-17 Nisan tarihleri arasındaki ilk hafta sonunda izleyiciler üç farklı canlı yayın akışından birini takip edebilecek. Her bir yayın akışında farklı performansları izlemek mümkün olacak. Yayınlar Türkiye saatiyle 16 Nisan’da saatler tam gece yarısını gösterdiğinde başlayacak ve pazartesi gecesine kadar devam edecek. Yayınlarda sanatçılarla yapılan röportajları ve tekrar gösterimleri izlemek mümkün olacak.

YouTube, bir sonraki hafta sonunda ise Coachella Curated adını verdiği bir deneyim sunacak. Bu deneyimde performans tekrarları, mini belgeseller ve sanatçı yorumları yer alacak. Coachella Curated hakkındaki detaylı bilgiler yakında paylaşılacak.

YouTube Coachella deneyimine bu yıl başka yenilikler de ekleyecek. İlk kez yayınlarda Canlı Sohbet açık tutulacak. Takvimdeki gerçek zamanlı değişiklikler de sohbetlerde en üste sabitlenerek duyurulacak. Bazı içerik oluşturucuları da Coachella’dan Shorts videoları paylaşacak.

İLGİLİ HABERLER