Manşetler

Yeni iPhone’u Teknoblog ile karşılayın

Apple bu akşam saat 8’de başlayacak olan etkinlikle aylardır beklenen iPhone’u tanıtacak. Bununla birlikte iOS 5 ve iCloud’ın ne zaman yayınlanacağını da bu toplantıda öğrenmiş olacağız. Biz de Teknoblog olarak bu etkinliği yakından takip edip detayları en hızlı şekilde size aktaracağız.

Etkinlik internet üzerinden canlı yayınlanacak gibi görünmüyor, şu saate kadar Apple’dan yapılmış bir açıklama yok. Bu nedenle iş toplantıyı canlı izleyen teknoloji siteleri ve blogları takip etmeye düşecek. Onlar aracılığıyla alacağımız bilgileri anında siz Teknoblog ziyaretçilerine aktaracağız.

Bunun için özel bir sayfa da hazırladık. “Yeni iPhone tanıtılıyor” başlıklı bu sayfada iPhone etkinliğiyle ilgili olarak hazırladığımız yazıları bulacak, bunun yanı sıra @teknobloglive Twitter hesabı üzerinden paylaşacağımız gelişmeleri takip etme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca Apple’ın yenilikleri hakkında görüş belirtmek isteyenler için de bir Facebook aracı mevcut. Öte yandan yeni iPhone’un fotoğraflarını ve tanıtım videolarını yayınlandıktan sonra bu sayfada buluyor olacaksınız. İşte bu akşam takip etmenizi tavsiye edeceğimiz kaynaklar:

Kardeş blogumuz iPhoneTurkey.biz de bu büyük etkinliği takip ediyor. Onlar da basın toplantısını özel olarak hazırladıkları canlı yayın sayfası altında, fotoğraf ve yorumlarla birlikte aktaracak. Bu nedenle iPhoneTurkey.biz’i de etkinlik sırasında takip etmenizi öneririz:

Bu akşam nelerle karşılaşabileceğimizi görmek için Editörden: Apple 4 Ekimde neyi (veya neleri) tanıtacak? başlıklı yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.

İLGİLİ HABERLER