Eğlence

Yeni Apple TV için ilk yazılım güncellemesi çıktı

apple-tv-siri-uzaktan-kumanda-150915

Yeni Apple TV, satışa çıkmasından kısa bir süre sonra ilk yazılım güncellemesini aldı. Otomatik güncelleme özelliğini aktive etmeyen kullanıcılar, tvOS 9.0.1 güncellemesini Ayarlar menüsü üzerinden Sistem ve Yazılım Güncellemesi sekmelerine giderek indirebilecek.

Yazılım güncellemesinin indirilmesinin ardından kullanıcılar güncellemeyi anında yükleyebilecek veya daha sonra yüklenmesi için komut verebilecek. Yazılımı eski hâle getirmek için Apple TV, USB-C aracılığıyla iTunes’a bağlanabiliyor. Ancak Apple TV’yi bilgisayar üzerinden güncellemek mümkün olmuyor ve geri getirme işlemi tüm verilerin kaybedilmesine yol açabiliyor.

apple-tv-yazilim-guncellemesi-101115

tvOS 9.0.1, yeni Apple TV için yayınlanan ilk yazılım güncellemesi niteliği taşıyor. Şirket, tvOS 9.1 beta sürümünü de geliştiricilere dağıtmaya başladı.

tvOS 9.0.1’den sadece bir yazılım güncellemesi olarak bahsediliyor. Yeni sürüme ilişkin bilgi paylaşımında bulunulmaması ayrıca göze çarpıyor. Güncellemenin yeni özellikler getirmek yerine performans iyileştirmelerine ve hata düzeltmelerine odaklanmış olması muhtemel gözüküyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER