Manşetler

Yarınki Apple toplantısında mevcut iPad için de bazı değişiklikler duyurulabilir

Apple’ın yarın akşam TSİ 8’de başlayacak olan basın toplantısında uzun zamandır beklenen iPad mini’nin tanıtılması bekleniyor. Bunun yanı sıra şirketin 9.7 inç’lik mevcut iPad modelinde de ufak tefek değişiklikler yapacağı söyleniyor. 9to5Mac sitesinin haberine göre standart iPad modelinin tasarımı değişmeyecek, ancak Lightning konnektörünün eklenmesi gibi bazı eklentiler ve değişiklikler yapılacak.

yeni-ipad-inceleme-00019

Yeni ve geliştirilmiş iPad modelinin depolama kapasitesi veya fiyat gibi hususlarda da değişime uğranması beklenmiyor. Söz konusu değişiklikler iPad’in çıkışı üzerinden bir yıl geçmeden gelmiş olacak ve bu durum muhtemelen daha önce iPad satın almış olanların pek hoşuna gitmeyecektir. Hatırlarsanız Apple iPad 2’de de bazı değişiklikler yapmış, işlemcisini hafif bir yükseltmeden geçirmişti. Ancak bu değişiklik yeni iPad’in çıkmasıyla birlikte bir yılını geride bırakan iPad 2 üzerinde yapılmıştı.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Apple’ın yarınki basın toplantısı akşam saat 8’de başlayacak. Bu etkinlikte iPad mini ile birlikte 13 inç Retina ekranlı MacBook Pro’nun da tanıtılması bekleniyor. Gelişmeleri her zaman olduğu gibi Teknoblog’da bulacağınızı belirtelim.

İlgili >> 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER