Teknoloji

Poco C3’ün tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi poco c3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi, C3 ile Poco markası altında sunduğu telefonlara bir yenisini daha ekliyor. Şimdiye kadar X, F ve M serileri altında toplam yedi adet Poco markalı telefon çıkaran Xiaomi, C3’le birlikte yeni bir seriye geçiş yapmış olacak.

Poco C3’ün tanıtımı 6 Ekim’de gerçekleşecek. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 09:30’da başlayacak. Akıllı telefona dair ilk bilgilerden birisi, arkasında üç veya dört kamera sensörünün olduğu.

Poco C3’ün özellikleri konusunda henüz resmi bir bilgi verilmiş değil. Ancak akıllı telefonun Redmi 9C‘nin yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu olacağı söyleniyor. Eğer bu iddia gerçekse, telefonda Helio G35 işlemci, 6.53 inç HD+ LCD ekran ve micro USB üzerinden şarj edilen 5000 mAh pil gibi özellikler bulunacak.

Redmi 9C’de toplamda dört kamera mevcut. Telefonun önünde 5 megapiksel bir kamera yer alıyor. Arka tarafta ise 13 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel çözünürlüklü makro kamera ve derinlik sensörü tamamlıyor.

Xiaomi Poco C3 hakkındaki bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek ve telefona dair detayları öğrenmek için 6 Ekim’e kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER