Teknoloji

Xiaomi Mi Notebook için son dakikada yeni bilgiler paylaşıldı

Xiaomi Mi Notebook için son dakikada yeni bilgiler paylaşıldı

Xiaomi, Mi Notebook adını taşıyan yeni dizüstü bilgisayarını yarın itibarıyla resmen gözler önüne çıkaracak. Şirket, tanıtım öncesinde Mi Notebook için yeni bilgiler paylaşmaya devam ediyor.

Xiaomi’den yapılan son paylaşımlara göre; Mi Notebook “ultra ince” ve “ultra hafif” olacak. Dizüstü bilgisayarın SSD taşıyacağı da son paylaşımların gösterdikleri arasında bulunuyor.

Xiaomi’nin paylaşımında, Mi Notebook’un SSD’sinin HDD’lere kıyasla 30 kat daha hızlı çalıştığı belirtiliyor. Bu noktada Çinli üreticinin daha önce de SSD’li dizüstü bilgisayarlar çıkarttığını hatırlatmakta fayda var.

Xiaomi Hindistan Twitter hesabında paylaşılan videoda ise bazı dikkat çekici kareler bulunuyor. Özellikle klavyeye vurgu yapılması, bu konuda bazı ilginç özelliklerin sunulabileceğini düşündürüyor. Bu soruların cevabını almak içinse yarına kadar sabretmek gerekiyor.

Mi Notebook için hazırlanan etkinlik sayfasında da dizüstü bilgisayarın bazı özelliklerini görmek mümkün oluyor. 1080p ekran, Core i7 işlemci, SSD ve uzun pil ömrü burada öne çıkan vaatler oluyor.

Xiaomi Mi Notebook tanıtım etkinliği, yarın Türkiye saatiyle 09:30’da başlayacak.

İLGİLİ HABERLER