Teknoloji

Xiaomi Mi Max 3 Pro için kapılar tamamen kapanmış değil

xiaomi mi max 3 pro
Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi Max 3 geçtiğimiz hafta resmen gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefonun beraberinde Pro versiyonunu da getirmesi beklense de, bu beklenti gerçeğe dönüşmemişti. Ancak Qualcomm’un internet sitesindeki bilgiler, Xiaomi Mi Max 3 Pro için kapıların tamamen kapanmadığını gösteriyor.

Xiaomi Mi Max 3’te Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti bulunuyor. Mi Max 3 Pro’nun kalbinde ise Snapdragon 710 yonga setinin yer alacağı söyleniyor. İki cihaz arasında işlemci dışında bellek ve pil kapasitesi gibi başka farkların bulunacağı da söylense de, bu farkların ne olduğunu öğrenmek için Mi Max 3 Pro’nun resmiyet kazanmasını beklemek gerekiyor.

Xiaomi Mi Max 3, iki farklı versiyonla Çin’de raflarda yerini almış durumda. Telefonun bir versiyonunda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı, diğerinde ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. 7 inç Full HD+ ekran, 12 ve 5 megapiksel çözünürlüklü iki lensten oluşan arka kamera kurulumu, 8 megapiksel ön kamera ve 5500 mAh kapasiteli pil, telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Xiaomi Mi Max 3 Pro konusunda henüz Qualcomm’un internet sitesindekiler dışında somut bir işaret bulunmuyor. Dolayısıyla telefonun çıkış takvimi konusunda şimdiden bir şey söylemek mümkün görünmüyor.

İLGİLİ HABERLER