Teknoloji

Xiaomi Mi Max 3 sızıntısı çift lensli arka kamera modülünü doğruluyor

xiaomi mi max 3Xiaomi Mi Max 3 ile ilgili sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Son olarak Çin’in telekomünikasyon sertifika kurumu TENAA’nın belgelerinde boy gösteren telefonun yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

Gözler Xiaomi’den gelecek resmi Mi Max 3 duyurusuna çevrilmişken, telefona dair yeni sızıntılar gelmeye de devam ediyor. Bu sızıntıların sonuncusunda telefonun arka panelini gösteren iki fotoğraf yer alıyor. Söz konusu fotoğraflar, Mi Max 3’ün arkasında çift lensli bir kamera modülünün bulunacağına ilişkin iddiaları doğruluyor.

Fotoğrafların doğruladığı bilgiler sadece çift lensli arka kamera modülüyle sınırlı kalmıyor. Akıllı telefonun arka paneline yerleştiren parmak izi tarayıcısı da fotoğraflarda oldukça net biçimde görülüyor. 5400 mAh gibi çok büyük bir pil taşıması beklenen telefonun arka paneli de oldukça büyük görünüyor. Bunun Mi Max serisi için olağandışı bir durum olmadığını belirtmek gerekiyor.

Daha önce çıkan haberlere göre, Xiaomi Mi Max 3 orta segmentte konumlanan Qualcomm Snapdragon 636 işlemciyle gelecek. Telefonun Pro versiyonu ise Qualcomm Snapdragon 710 taşıyacak. Xiaomi’den henüz bir açıklama gelmese de, akıllı telefonun temmuz ayı içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER