FırsatlarManşetler

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV cihazı için dikkat çekici indirim fırsatı

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV cihazı için dikkat çekici indirim fırsatı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Son birkaç yıldır piyasada bulunan akıllı TV’lerde Android TV ya da benzeri smart TV yazılımlarını görüyoruz. Ya daha da eski bir telefonunuz varsa ne yapacaksınız? Bugün birçok evde yaşı 10’un üstünde düz ekran TV’ler bulunuyor. Bu gibi cihazlara akıllı TV yetenekleri kazandırmak için kullanılan yöntemlerden bir tanesi de Xiaomi Mi Box S gibi cihazları bağlamak oluyor. Xiaomi Mi Box S, üstelik 4K destekli versiyonu, Hepsiburada üzerinde dikkate değer bir indirimle sunuluyor.

xiaomi mi box s 4k satın alXiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player
HDR – Dolby DTS – Chromecast
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR – Dolby DTS – Chromecast ürünü 699,90 TL’lik liste fiyatı yerine 449,00 TL gibi çok uygun bir fiyattan sunuluyor. Ürünün yüzde 25’lik indiriminin üzerine bir de sepette yüzde 15’lik indirim uygulanıyor. 4K desteğinin bulunması sayesinde Android TV özelliği bulunmayan 4K TV’nize bile bu yetenekleri kazandırabileceğinizi ve Android TV uygulamalarını TV’nizde çalıştırıp içeriklere ulaşabileceğinizi gösteriyor.

Xiaomi Mi Box S 4K’nın başlıca özellikleri aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • Cihaz Android 8.1 sistemi tarafından destekleniyor. Bu sayede menüler arası geçişleri oldukça kolay bir şekilde yapıyor. Aynı zamanda uygulamaları da son derece hızlı bir şekilde çalıştırıyor.
  • Chromecast desteği bulunan Mi Box S 4K Android TV Box Media Player, HD TV’lere HDMI üzerinden kolaylıkla bağlanıyor ve tüm bilgisayarlar ile akıllı cihazlar üzerinden kontrol edilebiliyor. Bu sayede favori içeriklerinizin keyfini yüksek görüntü ve ses kalitesinde çıkarmanıza yardımcı oluyor.
  • Google Asistan ile eğlence dünyasına hızlı bir şekilde erişen Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player, evinizdeki  akıllı cihazlarla eşleşebiliyor.
  • En yeni 4K HDR teknolojisi ve 60 fps’ye kadar oynatma için yüksek hızlı 4K işleme özelliğine sahip. Bu sayede ultra yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi görüntü deneyiminin keyfini çıkarmanıza imkan tanıyor.
  • Cihazın 4 çekirdekli işlemcisi sayesinde Google Play Store’dan indirilen oyunlar oynanabiliyor. Dolby Digital Plus ve DTS ses sistemi desteği de içeren Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player ile oynayacağınız oyunlar, üç boyutlu surround ses deneyimi sunuyor.
  • Ses algılayıcı özelliğe sahip akıllı kumanda ile beraber gelen cihaz ile izlemek istediğiniz içeriği TV’ye söylemeniz yeterli oluyor. Böylece cihaz, kullanıcıyı araştırma yapma zahmetinden kurtarıyor.

Cihazın Hepsiburada’da 5 üzerinden 4.6 puan aldığını belirtelim. Ürünün başarılı olduğu, donma veya takılma gibi problemlerin pek yaşanmadığı belirtiliyor.

xiaomi mi box s 4k satın alXiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player
HDR – Dolby DTS – Chromecast
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER