Teknoloji

Xiaomi kalp atış hızını ölçebilen Mi Band Pulse’ı duyurdu

xiaomi-mi-band-pulse-091115-2

Çinli elektronik cihaz üreticisi Xiaomi, fitness takip cihazı Mi Band’in yenilenmiş versiyonunu görücüye çıkardı. Mi Band Pulse adını taşıyan yeni ürün, kalp atış hızını takip edebilme özelliğiyle selefinden ayrılıyor.

Xiaomi Mi Band Pulse, fotoelektrik ışık algı modülü sayesinde kalp atış hızını ölçebiliyor. Bu eklentiye rağmen orijinal Mi Band’den sadece 1 gram daha ağır olan Xiaomi Mi Band Pulse, tartıda 13.5 gram çekiyor. Yeni bileklik, selefiyle neredeyse aynı boyutları paylaşıyor.

xiaomi-mi-band-pulse-091115-1

Kalp atış hızının yanı sıra katedilen mesafeyi, yakılan kalori miktarını ve uyku düzenini takip edebilen Xiaomi Mi Band Pulse, 30 günlük bir pil ömrü vadediyor. Xiaomi, Mi Band’i halihazırda dünyanın en popüler üçüncü giyilebilir ürünü olarak niteliyor.

Yeni Xiaomi Mi Band Pulse, şirketin anavatanı Çin’de 99 yuan (47 TL) karşılığında satışa sunulacak. Biçilen fiyat, Xiaomi Mi Band Pulse’ı Fitbit Charge HR ve Jawbone UP3 gibi rakiplerine karşı oldukça avantajlı bir konuma getiriyor.

Xiaomi Mi Band Pulse, Çin’de 11 Kasımda satışa sunulacak. Fitness bilekliğinin Çin dışındaki ülkelerde de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şirket, Facebook sayfası aracılığıyla Xiaomi Mi Band Pulse için potansiyel uluslararası talebi ölçmeye çalışıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER