FırsatlarManşetler

Xiaomi Mi AirDots Pro Bluetooth kulaklıkta büyük indirim fırsatı

xiaomi mi airdots pro poco

Xiaomi akıllı telefonlarıyla olduğu kadar aksesuarlarıyla da ilgi çeken bir marka. Türkiye’de de satılan Mi AirDots Pro kablosuz kulaklık, piyasada giderek daha fazla şekilde gördüğümüz AirPods ve benzeri kulaklıklara dikkate değer bir alternatif oluşturuyor. İkinci nesil versiyonu yakın zamanda çıkan bu ürünün piyasa fiyatı 600 TL seviyesinde. Ancak kulaklık bugün için büyük bir indirim fırsatıyla satılıyor.

Xiaomi Mi AirDots Pro, 100 mAh kapasiteli piliyle 10 saate kadar müzik dinleme süresi sunuyor. Kutusu 1 saatte şarj oluyor. 140 gram ağırlığındaki kutusu 15 x 10 x 5 cm’lik boyutlarıyla cebe de rahatlıkla sığıyor. ANC + ENC gibi gürültü azaltma sistemlerine sahip olan bu kulaklık Bluetooth 4.2 destekli ve 10 metrelik çalışma uzaklığına sahip.

XIAOMI AIRDOTS PRO SATIN AL
SATIN AL

Xiaomi Mi Airdots Pro Bluetooth Spor Kulaklık ile yaklaşık olarak 10 saate kadar telefon görüşmesi yapabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Mi Airdots üzerinden çağrı yanıtlama ve reddetme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Müzik dinlerken müzik durdurma ve müzik değiştirme fonksiyonlarını kolayca kullanabilirsiniz.

Şarj kutusuna Mi Airdots Pro kulaklıklarınızı yerleştirerek şarj kablosu yardımıyla kulaklıkları kolayca şarj edebilirsiniz. Xiaomi Mi Airdots Pro Bluetooth Spor Kulaklık bluetooth desteğine sahip olan Android ve iOS cihazlar ile kullanılabilir.

Xiaomi Mi AirDots Pro spor için çok elverişli

IPX4 sertifikasına sahip olan Mi Airdots Pro basit su sıçramaları ve ter durumlarına karşı korumalıdır fakat yoğun sıvı temasından kaçınılması ve uzak tutulması gerekir. Ürünün kutusundan kulaklığın dışında bir adet USB-C kablosu, 3 adet yedek kulaklık pedi, şarj kutusu ve kullanma kılavuzu çıkıyor.

Xiaomi Mi AirDots Pro kulaklıkla ilgili olarak yapılan yorumlara baktığımızda, ses kalitesinin daha pahalı kulaklıklardan alta kalır yanının olmadığı belirtiliyor. Günde 1 saat kullanımla şarjının bir hafta rahatça gittiği de belirtiliyor. Basların da kuvvetli olduğu belirtiliyor. Tizlerin de gayet dengeli olduğu belirtilen noktalar arasında bulunuyor. Fiyat-performans oranının epey yüksek olduğuna da dikkat çekiliyor. Günlük konuşmalar ve müzik dinlemek için ideal bir ürün olduğu, telefon görüşmelerinde karşı tarafa sesin oldukça iyi şekilde ulaştığı da belirtiliyor. Özellikle konuşma için alacaklara bu kulaklık tavsiye ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER