Teknoloji

Xiaomi Civi 1S’in işlemcisi tanıtımdan önce açıklandı

xiaomi civi 1s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi Civi serisinin ilk üyesini geçtiğimiz eylül ayında tanıtmıştı. Bu serinin yeni üyesi de 21 Nisan’da gözler önüne çıkacak. Xiaomi tanıtım öncesinde Civi 1S hakkındaki bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Bu paylaşımların en yenisi, telefonun işlemcisiyle ilgili.

Çinli üreticinin Weibo hesabından yapılan paylaşım, telefonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 778G Plus işlemcisinin bulunacağını gösteriyor. Bu işlemciye eşlik edecek bellek ve depolama alanı seçenekleri konusunda ise henüz bilgi verilmiş değil.

Xiaomi’nin paylaşımında Civi 1S’in Civi’ye kıyasla daha pürüzsüz ve daha dayanıklı olacağı da belirtiliyor. Buna ek olarak, pil ömrünün de daha uzun olacağı bilgisi veriliyor. Ancak pil kapasitesi konusunda da şimdilik net bir detay paylaşılmadı.

Xiaomi Civi 1S, 21 Nisan’da Türkiye saatiyle 09:00’da başlayacak etkinlikte gözler önüne çıkacak. Dolayısıyla akıllı telefonla ilgili diğer detayların gün yüzüne çıkması için çok uzun bir süre beklemek gerekmeyecek. İlk Civi modelini Çin dışına çıkarmayan Xiaomi’nin yeni telefonunda nasıl bir politika izleyeceği merak ediliyor. Civi 1S’in başka bir isim altında dünyaya açılması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER