Teknoloji

Xiaomi Black Shark 2 Pro için yeni bir ipucu daha verdi

xiaomi black shark 2

Xiaomi, oyun odaklı telefonlarını Black Shark markasıyla çıkarıyor. Şirket, ikinci nesil oyun telefonunu kısa bir süre içinde yenilemeye hazırlanıyor. 30 Temmuz’da Çin’de görücüye çıkacağı açıklanan telefon, Xiaomi Black Shark 2 Pro adını taşıyacak.

Akıllı telefonla ilgili haberler bir süredir Xiaomi’nin Weibo sayfasında paylaşılıyor. Bu paylaşımların en yenisinde, Black Shark 2 Pro’nun arka paneli konusunda ipucu veren bir görsel de yer alıyor.

Arka panel tasarımının dış kısmı, mevcut Black Shark 2’nin tasarımına fazlasıyla benziyor. En önemli fark olarak panelin orta kısmındaki iki dikey çizgi göze çarpıyor. Akla gelen ilk ihtimal, bu çizgilerin özelleştirilebilir LED şeritlerini sembolize etmesi oluyor. Xiaomi’nin bu şeritleri kenarlardan ortaya taşıması muhtemel görünüyor. Black Shark 2 Pro’nun arkasında RGB aydınlatmalı “S” logosunun bulunup bulunmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Black Shark 2 Pro’da Qualcomm Snapdragon 855 Plus yonga setin bulunması bekleniyor. RAM seçeneklerinin ise 12 GB’ye kadar uzanabileceği belirtiliyor. Telefonla ilgili bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Bu bilgilere internete sızan bir Geekbench test sonucuyla erişilirken, akıllı telefon testten 11304 puan aldı.

xiaomi black shark 2 proXiaomi Black Shark 2 Pro hakkındaki diğer detaylar için önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER