Teknoloji

Xiaomi’den yeni akıllı hoparlörü için bir paylaşım daha

xiaomi akıllı hoparlör

Xiaomi yarın düzenleyeceği etkinlikte Mi Mix 4 ile birlikte akıllı bir hoparlör de tanıtacak. Yeni ürününün ipucunu daha önce veren şirket, şimdi de hoparlörün göründüğü başka bir görsel paylaştı. Söz konusu görselde yeni hoparlörün üst sınıf bir ses deneyimi yaşatmasının amaçlandığı belirtiliyor.

Xiaomi’den verilen bilgiye göre, yeni hoparlör küçük bir alan kaplayacak. Paylaşılan görseldeki hoparlör, silindir tasarımı itibarıyla akıllara Apple’ın HomePod’unu ve Google Home’u getiriyor.

Xiaomi’nin paylaşımında hoparlörün “konser salonu deneyimi” yaşatacak şekilde tasarlandığı belirtiliyor. Daha önce paylaşılan bir görselde hoparlör “teknoloji ve sanat senfonisi” şeklinde tanımlanmıştı.

Xiaomi yeni akıllı hoparlörünün kompakt ve güçlü olacağını belirtse de, şimdilik başka bir detay vermiş değil. Hoparlörün mevcut Mi hoparlörün yerini mi alacağı yoksa takip mi edeceği şu an için belirsizliğini koruyor.

L16A model numaralı Xiaomi akıllı hoparlör bir süre önce Wi-Fi Alliance tarafından onaylanmıştı. Ancak onay sertifikası çift bant Wi-Fi desteği dışında bir özelliği göstermiyor. Hoparlöre dair tüm detaylar için çok kısa bir süre daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER