Teknoloji

Xiaomi 14 ve 14 Pro’nun tasarım detayları resmi paylaşımlarla ortaya çıktı

xiaomi 14

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni amiral gemileri Xiaomi 14 ve 14 Pro’nun tasarımları, firmanın paylaştığı tanıtım posterleri ile gizemini büyük oranda kaybetti. Xiaomi, bu yeni canavarları 26 Ekim’de tüm dünya ile buluşturmayı hedefliyor.

Xiaomi 14 Serisi tasarımında neler bekliyoruz?

Xiaomi 14 ve 14 Pro, bir önceki modellerin izinden giden bir tasarım çizgisini benimsiyor. Xiaomi’nin paylaştığı posterler, modellerin arka tasarımını büyük ölçüde ortaya koymaktadır. Standart modelin daha kompakt, Pro varyantının ise daha büyük bir boyuta sahip olacağı belirtiliyor.

Xiaomi 14 ve 14 Pro tasarım detaylarını ortaya çıkaran posterler, kameraların sağ tarafa konumlandırıldığı bir tasarımın devam ettiğini gösteriyor. Üç kamera ve LED flaş barındıran kamera modülü, Xiaomi 14 posterinde belirgin bir şekilde görülebilirken, Xiaomi 14 Pro’nun tasarımında da üç kamera lensinin varlığı dikkat çekiyor. Ancak Xiaomi 14 Pro’da beklendiği düşünülen dördüncü kamera lensine dair henüz bir ipucu bulunmamaktadır.

Yeni Xiaomi 14 Serisi ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi, yeni amiral gemilerini 26 Ekim’de resmi bir etkinlikle tanıtacak. Bunun yanı sıra, Xiaomi Watch S3 ve Xiaomi TV 85 inç mini LED TV gibi iki yeni ekipmanın daha duyurusunun yapılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER