Teknoloji

Xiaomi 14 Ultra için titanyum kasa seçeneği de sunulacak

xiaomi 14 ultra

Xiaomi 14 serisi, 2024 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2024) kapsamında düzenlenecek bir etkinlikle dünyaya açılacak. Bu etkinlikte Xiaomi 14 Ultra modelinin de lansmanı da yapılacak. Çinli üretici tarafından yapılan paylaşımlar, telefona dair bazı ipuçları da vermişti. Yeni bir iddiaya göre, 14 Ultra modeli titanyum kasayla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Ancak Xiaomi’nin akıllı telefon için titanyum dışında başka seçenekler de sunması bekleniyor. Şirketin 14 Pro’daki stratejiyi uygulaması ve 14 Ultra’nın titanyum versiyonunu daha ileri bir tarihte “özel versiyon” olarak tanıtabileceği belirtiliyor. Şirket böylelikle alüminyum kasa üzerinden daha geniş bir kitleye hitap ederken; titanyum kasayla da daha fazla para harcamaya gönüllü, teknolojiye daha meraklı kitleye ulaşabilecek.

14 Ultra’nın 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı, 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor. Şirketin bu sefer 24 GB RAM taşıyan bir versiyon çıkarmayacağı ve böylelikle fiyatı daha makul bir seviyede tutacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Xiaomi 14 Ultra ile birlikte bir tablet de tanıtılabilir

Xiaomi 14 Ultra ile birlikte Pad 6S Pro tabletin de tanıtılabileceği söyleniyor. Bu tablette Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER