Teknoloji

Xiaomi 14’ün Avrupa’daki satış fiyatı ortaya çıktı

xiaomi 14 ultra

Xiaomi 14, 25 Şubat’ta düzenlenecek etkinlikte dünyaya açılacak. Etkinlik için geri sayım devam ederken, akıllı telefonun fiyatıyla ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. Techmaniacs sitesi tarafından yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon Yunanistan’da 1099 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak.

Bu fiyat karşılığında kullanıcılara 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı sunulacak. Xiaomi 13’ün 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip baz versiyonu geçtiğimiz yıl 999 avro fiyat etiketiyle piyasaya çıkmıştı.

Akıllı telefon için Çin’de 16 GB RAM ile birlikte 512 GB ve 1 TB depolama alanı seçenekleri de mevcut. Xiaomi’nin yeni telefonunun 29 Şubat itibarıyla Avrupa’da kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Xiaomi 14 Pro Çin dışında satılmayacak

Daha önce çıkan haberlerde telefonun Pro versiyonunun Çin dışında satılmayacağı iddia edilmişti. Yeni sızıntı da bu iddiayı doğruluyor. Xiaomi’nin henüz resmiyet kazanmayan Ultra versiyona alan açmak için böyle bir tercihte bulunduğu belirtiliyor. Ultra’nın Avrupa fiyatı henüz belirsizliğini korusa da, tanıtım öncesinde bu cepheden de yeni haberlerin gelmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER