Teknoloji

Xiaomi 12T Pro ve Redmi Pad aynı sızıntıda buluştu

xiaomi 12t pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi 12T Pro hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. 200 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya sahip olması beklenen telefonun kamera modülünü gösteren fotoğraflar geçtiğimiz ayın ortalarında internete sızmıştı.

Yeni bir sızıntı, 12T Pro’yu Redmi Pad tabletin yanında gösteriyor. Söz konusu fotoğraf, 200 megapiksel ana kamerayı barındıran kamera modülünün tasarımı için de beklenen doğrulamayı yapıyor.

12T Pro ve ve Redmi Pad’in aynı sızıntıda buluşmasının ilginç bir durum olduğu söylenebilir. Zira Redmi Pad tabletin arkasında sadece 8 megapiksel bir kamera bulunuyor. İki cihazın potansiyel hedef kitlelerinin de farklı olduğunu belirtmek gerekiyor. Redmi Pad uygun fiyatlı bir tablet imajı çizerken, 12T Pro “amiral gemisi katili” olma iddiasıyla resmiyet kazanacak gibi görünüyor.

xiaomi 12t proİki cihazın aynı sızıntıda boy göstermesi, duyurularının bir arada yapılacağına dair bir işaret olabilir.

Dedikodulara göre, Xiaomi 12T Pro bir süre önce tanıtılan Redmi K50 Ultra ile ana kamera dışında aynı özelliklere sahip olacak. Eğer bu iddia doğruysa, 12T Pro’da 6.67 inç 144 Hz OLED ekran, Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 8 veya 12 GB RAM, 128/256 veya 512 GB depolama alanı 120W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil gibi özellikler kullanıcıları bekleyecek.

İLGİLİ HABERLER