Teknoloji

Xiaomi 12 serisinin küresel tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi 12

Xiaomi 12 serisinin uzun süredir beklenen küresel tanıtım etkinliği için sonunda beklenen açıklama geldi. Şirket etkinliğin 15 Mart’ta gerçekleşeceğini açıkladı. Etkinlik Türkiye saatiyle 15:00’da başlayacak ve Xiaomi’nin YouTube, Facebook ve Twitter hesaplarının yanı sıra şirketin internet sitesinde yayınlanacak.

Etkinlikte daha önce tanıtılan 12X, 12 ve 12 Pro modellerinin bir kez daha sahneye çıkacağı biliniyor. Uzun süredir konuşulan 12 Ultra modelinin de bu etkinlikte tanıtılabileceği belirtilse de, bu ihtimalin biraz azaldığı söyleniyor.

Xiaomi’nin etkinlikte yeni giyilebilir ürünleri de sergilemesi ihtimaller arasında yer alıyor. Ancak şu an için bu konuda net bir bilgi bulunmuyor. Xiaomi’nin etkinlik öncesinde bazı paylaşımlar yaparak çeşitli ipuçları verebileceği belirtiliyor.

Xiaomi 12 serisinin hâlihazırdaki en uygun fiyatlı modeli olan 12X’in Avrupa’da 600 ila 700 avrodan başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor. 12’nin başlangıç fiyatının 899 avro, 12 Pro’nun başlangıç fiyatının ise 1099 avro olacağı söyleniyor. Tüm fiyatların 128 GB depolama alanına sahip baz versiyonlar için geçerli olduğunu belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER