Teknoloji

Xiaomi 12 için 67W şarj desteğine onay

xiaomi 12
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi 12 serisinin 12 Aralık’ta tanıtılması bekleniyor. Ancak şirket seride Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin kullanılacağı dışında bir bilgi vermiş değil. Xiaomi’den seriyle ilgili yeni paylaşımlar beklenirken, Çinli sertifika kurumu 3C’nin kayıtları Xiaomi 12’nin standart versiyonuna dair önemli bir detayı gözler önüne seriyor.

Bu kayda göre, Xiaomi 12’de 67W şarj desteği sunulacak. 67W şarj hızı oldukça yüksek. Ancak telefonun Pro versiyonunda şarj hızının 120W seviyesine çıkması bekleniyor. Kısacası Xiaomi’nin serideki çıtasının daha yüksek olduğunu belirtmek gerekiyor.

3C kaydı, Xiaomi 12’yle ilgili olarak 67W şarj hızı ve 5G desteği dışında başka bilgi vermiyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station ise telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilin sağlayacağını belirtmişti.

Xiaomi 12 kutusundan çok büyük ihtimalle MIUI 13 ile çıkacak. Daha önce sızan bir görsel de telefonun arka panelini göstermişti. Dedikodulara göre, Xiaomi telefonun kamera çıkıntısında özel bir kaplama kullanacak. Bu kaplamayla kamera çıkıntısının arka panelle daha bütünleşmiş bir şekilde görünmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER