Teknoloji

Xbox Series X ve Series S Türkiye fiyatları MediaMarkt ön sipariş süreciyle ortaya çıktı

xbox series x ve xbox series s türkiye fiyatı

MediaMarkt, Microsoft’un oyun platformu Xbox’un en yeni modellerini Türkiye’de mediamarkt.com.tr‘de ön siparişe açtı. Xbox Series X ve Xbox Series S olarak iki farklı modelle ön siparişe çıkan oyun platformları, 10 Kasım tarihinden itibaren MediaMarkt mağazalarında ve web sitesinde stoklarda bulunacak. Xbox Series X 9 bin 299 TL’den, Series S ise 5 bin 399 TL’den ön siparişe sunuluyor. Her iki Xbox da 10 Kasım 2020 tarihi itibariyle MediaMarkt stoklarına girecekken ön siparişte bulunan teknolojiseverlerin yeni Xbox’ları, 10 Kasım tarihinde adreslerine teslim edilecek.

Microsoft Xbox X özellikleri

Şimdiye kadarki en hızlı ve en güçlü Xbox olan Series X 1TB, mediamarkt.com.tr’de 9.299 TL’den ön siparişe açıldı. 3,6 GHz Hızında 8X Çekirdek işlemciye sahip olan Series X’in işlemi hızı ise 2,4 GB/sn (Ham), 4,8 GB/sn olarak açıklanıyor.

Microsoft Xbox S özellikleri

Yeni nesil oyun performansını şimdiye kadarki en küçük Xbox’ta bulunduran Series S, 3,6 GHz Hızında 8X Çekirdek (SMT ile 3,4 GHz) işlemciye sahipken 2,4 GB/sn (Ham), 4,8 GB/sn işlemci hızı sunuyor. Xbox Series S, mediamarkt.com.tr’de 5.399 TL’den ön siparişe çıktı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER