EğlenceManşetler

Xbox Game Pass Ağustos 2023’te Neler Sunuyor?

xbox game pass ağustos 2023

Xbox Game Pass Ağustos 2023 döneminde oyun severlere yeni bir dizi oyun ve güncelleme sunuyor. Geçtiğimiz haftalarda fiyatı artan hizmetin bu ayın öne çıkanları arasında Broforce Forever, Everspace 2, A Short Hike ve daha fazlası bulunuyor.

Xbox Game Pass Ağustos ayında bir dizi yeni oyunu kullanıcılarına sunuyor. İşte bu ayın öne çıkanları:

  • Celeste: Madeline’in Celeste Dağı’na tırmanırken iç demonlarıyla mücadelesine yardım edin. Bu süper sıkı platform oyununda yüzlerce el yapımı meydan okumayı aşın, hileli sırları ortaya çıkarın ve dağın gizemini çözün.
  • A Short Hike: Hawk Peak Provincial Park’ın huzurlu dağ manzaralarında yürüyüş yapın, tırmanın ve uçun. Zirveye ulaşmak için işaretli yolları takip edin veya arka ülkeyi keşfedin. Yol boyunca diğer yürüyüşçülerle tanışın, gizli hazineleri keşfedin ve etrafınızdaki dünyayı deneyimleyin.
  • Broforce Forever: Broforce, özgürlüğe bir övgü olan, aksiyon dolu bir yan kaydırma ‘koş ve ateş et’ oyunudur. Sizleri, aşırı güç kullanımı konusunda uzmanlaşmış, fonlanması yetersiz, gücü aşırı olan bir paramiliter organizasyonun kontrolüne bırakır.
  • Limbo: Limbo, büyüleyici bulmaca tasarımı ve sürükleyici ses ve görselleriyle eleştirmenlerden övgü alan, ödüllü bir indie macera oyunudur. Karanlık, sisli mekanları ve hüzünlü hikayesi sizinle her zaman kalacak.
  • Airborne Kingdom: Airborne Kingdom, etkileyici bir hava şehri inşa etme ve yönetme oyunudur. Bulutlar arasında benzersiz şehrinizi büyütün ve geniş açık bir manzara boyunca uçurun. Gökyüzünü keşfedin ve dünyanın altındaki huzuru geri getirin!
  • Everspace 2: Hızlı tempolu bu tek oyunculu uzay atıcı oyununda pilot koltuğuna oturun. Sizi ve epik ganimetler arasında acımasız zorluklar bulunuyor. Büyük, el yapımı alanlarla dolu bir bilim kurgu macerasına çıkın!

Xbox Game Pass Ağustos 2023: Güncellemeler ve Ek Paketler

Xbox Game Pass Ağustos 2023 ayında bir dizi oyun güncellemesi ve ek paket sunuyor. İşte bu ayın öne çıkanları:

  • Microsoft Flight Simulator Dünya Güncellemesi XIV: Orta Doğu Avrupa: Bu güncelleme, Çekya, Slovakya, Macaristan, Slovenya, Hırvatistan ve Bosna-Hersek’in büyüleyici, çekici ve cazip özelliklerini yakalar. Bu Orta Doğu Avrupa ülkeleri, daha önce hiç görülmemiş bir sadakatle keşfedilmeyi bekliyor.
  • PUBG Battlegrounds: 2023 Yaz Paketi: Bu özel sürüm PUBG 2023 Yaz Paketi’ni kaçırmayın. Floral Yukata Seti’nin yanı sıra ek Hunter’s Chests, Keys ve Contraband Kuponları içerir.
  • Neverwinter: House Baerne Kupon Seçim Paketi: Özel House Baerne Scion Paketi ile kendi maceranızı başlatın! Bu paket, bir House Baenre Companion Kupon Seçim Paketi ve bir Rank 3 Enchantment Seçim Paketi içerir.
  • Phantasy Star Online 2 New Genesis: Ağustos Üye Bonusu: Yeni PSO2 New Genesis’e bazı eşyalarla başlayın! Yoğun savaşlar sırasında sizi canlandırmaya yardımcı olacak N-Half Scape Dolls (x6) ve silahları ve birimleri güçlendirecek Photon Chunks (x50) alın.

Xbox Game Pass Ağustos 2023: Ayrılan Oyunlar

Aşağıdaki oyunlar kütüphaneden ayrılıyor, ancak gitmelerinden önce onlara biraz daha ilgi göstermek için hala zamanınız var. Üyelik indirimleriyle bu oyunları kütüphanenizde tutmak için %20’ye kadar tasarruf edebilirsiniz:

  • Death Stranding (PC)
  • Edge of Eternity (Bulut, Konsol ve PC)
  • Midnight Fight Express (Bulut, Konsol, ve PC)
  • Total War: Warhammer III (PC)

Xbox Game Pass Ağustos 2023’te oyun dünyasına yeni bir dalga getiriyor. Bu ayın öne çıkanları arasında Broforce Forever, Everspace 2, A Short Hike ve daha fazlası bulunuyor. Oyun severler, bu ayın heyecan verici yeni oyunları ve güncellemeleriyle tanışma fırsatı bulacaklar

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER