Manşetler

WWDC 2020 açılış konuşmasını canlı izleyin

WWDC 2020 açılış konuşmasını canlı izleyin

Apple’ın geleneksel geliştirici etkinliği WWDC, bu yıl Kovid-19 pandemisi nedeniyle sadece internet üzerinden gerçekleştirilen bir sanal etkinlik olarak düzenleniyor. Açılış konuşması da internet üzerinden canlı yayınlanıyor. Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak olan açılış konuşması Apple’ın YouTube kanalı üzerinden de yayınlanıyor. Bu sayfadan da yukarıdaki video penceresi aracılığıyla WWDC 2020 açılış konuşması canlı yayın takip edilebiliyor.

Bunun dışında WWDC 2020 açılış konuşması Apple’ın web sitesi ve Apple TV üzerindeki Apple Events uygulaması üzerinden de izlenebiliyor. Aynı zamanda Apple’ın Twitter üzerinden de açılış konuşmasını canlı yayınlamasını bekliyoruz.

Apple’ın canlı etkinlikte duyuracağı önemli notları @teknoblog Twitter hesabı üzerinden de paylaşacağız. Eğer henüz takibe almadıysanız, bizi takip etmenizi tavsiye ederiz. Aynı zamanda etkinlikle ilgili haberler de en hızlı şekilde Teknoblog.com’da yayında olacak.

Apple’ın bu etkinlikte iOS, macOS, watchOS, tvOS gibi işletim sistemlerinin sonbaharda çıkmasını beklediğimiz yeni sürümlerini ilk kez göstermesini bekliyoruz. Aynı zamanda Apple’ın ARM tabanlı işlemcilere sahip Mac bilgisayarlarına yönelik önemli duyurusunu da WWDC 2020 açılış konuşmasında bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER