EğlenceManşetler

Wonder Woman 1984’ün yeni fragmanında Cheetah ile tanışıyoruz [Video]

Wonder Woman 1984'ün yeni fragmanında Cheetah ile tanışıyoruz [Video]

Wonder Woman 1984 filminin sinema salonlarını pas geçip ilk gösterimini doğrudan dijital platformlar üzerinden yapacağına dair soruların sorulmaya başlamasının ardından gelen yeni fragman filmin sinema salonlarına geleceğini doğruladı.

Filmin yönetmeni Patty Jenkins ve oyuncuları Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig ve Pedro Pascal, DC Comics’in FanDome olarak adlandırılan etkinliğinde düzenlenen soru-cevap etkinliğine katıldılar. Ayrıca yeni fragmanın da gösterimi yapıldı. Yeni fragmanda Wonder Woman’ın Cheetah ile kapışması anlatılıyor. Bu kötü kahraman Kristen Wiig tarafından canlandırılıyor. Aynı zamanda Diana Prince’i Steve Trevor ile buluşturan bazı yeni sahneler de bulunuyor.

Wonder Woman 1984’ün normalde 5 Haziran tarihinde sinema salonlarında gösterime girmesi bekleniyordu. Ancak Warner Bros’un sinemaların kapalı olması nedeniyle kapalı gişe beklediği filmler için yeni bir takvim çalışması yapması nedeniyle çıkışı 14 Ağustos’a ertelenmişti. Daha sonra film stüdyosu Wonder Woman 1984‘ü bir kez daha ertelemişti. Şu anda filmin resmi vizyon tarihi 2 Ekim olarak görünüyor.

Etkinlik sırasında Jenkins, “Filmin büyük ekranda gerçekten harika olduğunu düşünüyorum.” dedi. “Bunu öne çıkaracağız ve onu sinemada yayınlamamız gerektiğine inanıyoruz.”

Bu yılın başlarında, AT&T CEO’su John Stankey, Warner Bros. etiketi (WarnerMedia, AT & T’nin bir yan kuruluşu) altındaki belirli başlıkların doğrudan dijital içerik yayıncılarına gidip gitmeyeceği hakkında konuşmuştu. Warner Bros., Universal ve Disney, pandeminin ortasında dijital platformlarda çıkış yapmak için filmlerinden bazılarını sinema gösterimlerinden çıkardı. Warner Bros.’un daha büyük filmlerinden bazılarına gelince Stankey, Christopher Nolan’ın Tenet‘inin ilk kez dijital olarak yayınlanmasını reddetti. Wonder Woman 1984 de bu rotaya gitmek için “ihtimal dışı” kaldı, ne var ki, böyle bir ihtimal de düşük değildi.

“Bir akış yapısına taşınan vizyon yayını için oluşturduğumuz bazı şeyler olabileceğini düşünüyor muyum? Elbette,” dedi Stankey. “Bu Tenet veya Wonder Woman 1984 gibi bir filmde mi olacak? Çok şaşırırdım… Aslında sizi Tenet‘te temin ederim ki, durum böyle olmayacak.”

Şimdi görüyoruz ki, Wonder Woman 1984 için de önce-dijital mantığından vazgeçilerek filmin sinema salonlarında gösterime girmesine karar verildi.

İLGİLİ HABERLER