Teknoloji

WhatsApp web ve masaüstü için koyu mod seçeneği açıldı

whatsapp hd video

WhatsApp web ve masaüstü uygulamaları için koyu mod özelliği kullanıcılara sunulmaya başladı. Mesajlaşma servisi birkaç gün önce bu özelliğin çok yakında geleceğini açıklamıştı. Tema seçeneği kullanıcılara sunulmaya başladı ve web versiyonunda da açık ve koyu tema arasında seçim yapma imkanını görüyoruz.

Koyu mod giderek daha popüler bir görüntüleme seçeneği hâline geldiği için WhatsApp anlık mesajlaşma platformunu bilgisayarları üzerinden kullananlar için gelen bu yenilik memnun edici olacaktır. Koyu mod yakın zamanda WhatsApp’a gelen birkaç yeni özellikten sadece bir tanesi. Facebook’un sahibi olduğu şirket aralarında QR kodların ve video görüşmelerinde yapılan iyileştirmeler gibi başka yenilikleri de duyurmuştu.

WhatsApp web ve masaüstü için koyu mod seçeneği açıldı

WhatsApp Web koyu mod seçeneği nasıl açılır?

WhatsApp Web koyu mod özelliğini açmak için öncelikle telefonunuzun internet tarayıcısıyla bağlantısının kurulması gerekiyor. Daha sonra sol kenardaki sütunun üst kısmında bulunan üç noktalı menü simgesine tıklayın. Açılan menü içinden Ayarlar‘ı seçin. Ayarlar içinde Tema seçeneğini takip edin. Buradan Koyu seçeneğini tercih edin ve Tamam’a tıklayın. Artık WhatsApp’ı koyu görünüm ile kullanabilirsiniz.

WhatsApp, QR kodları sayesinde bir kişiyi iletişim listesine eklemenin kolaylaşacağını söylüyor. Kullanıcılar çok yakında QR kodlarını taratarak kişi listelerine yeni kişileri ekleyebilecekler. Böylelikle telefon numaralarını tuşlayıp rehbere eklemeleri gerekmeyecek.

Ayrıca anlık mesajlaşma servisi yeni animasyonlu çıkartma paketi de çıkarıyor. Bu da sohbetlerde kullanıcılara duygularını ifade etmeleri için daha fazla araç sağlayacak. Çıkartmalar WhatsApp üzerinde insanların hızlı bir şekilde iletişim kurmalarını mümkün kılacak araçlardan biri olacak. WhatsApp bu yeni özelliklerin önümüzdeki birkaç hafta içinde, platform için çıkacak güncellemelerle birlikte kullanılacağını kaydetti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER