Teknoloji

Vodafone iki uygun fiyatlı Alcatel telefonunu Türkiye’ye getirdi

alcatel-onetouch-pop-c7-110714-vodafone
Alcatel ONETOUCH POP C7

Alcatel’in iki yeni modeli Türkiye’de ilk kez Vodafone tarafından tüketicilerle buluşturuluyor. Alcatel ONETOUCH IDOL 2 ve ONETOUCH POP C7 modelleri uygun fiyatları ve tatmin edici performanslarıyla akıllı telefon deneyimini fazla para ödemeden yaşamak isteyenler için ideal görünüyor.

Alcatel ONETOUCH IDOL 2?nin 5 inçlik qHD ekranı, Corning Gorilla cam kaplaması sayesinde çiziklere ve darbelere karşı yüksek koruma sağlıyor. Görüntü sabitleme özelliğine sahip 8 megapiksellik kamera, yüz tanıma ve Full HD video kaydı özelliğini de beraberinde getiriyor. Android 4.2 Jelly Bean yüklü olarak gelen ONETOUCH IDOL 2, 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM ve 8 GB dahili belleğe sahip. Ayrıca microSD kart desteğiyle mevcut depolama alanını 32 GB?ye kadar daha artırmak mümkün oluyor. FM Radyo, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, HSPA+ 3G ve A-GPS ile dijital bağlantılı yaşamı kolaylaştıran Alcatel ONETOUCH IDOL 2, şık tasarımı zengin bağlantı seçenekleriyle buluşturmuş oluyor. 799 TL’lik peşin satış fiyatına sahip olan IDOL 2 ayrıca 24 ay boyunca tarifeye ek ödeme seçenekleriyle de sunuluyor.

Büyük ekranı güçlü bataryayla birleştiren Alcatel ONETOUCH POP C7 ise 5 inçlik büyük ekran deneyimini uygun fiyata sunuyor. Android 4.2 Jelly Bean ile yüklü gelen dört çekirdekli 1.3 GHz işlemci bulunuyor. 512 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza barındıran Alcatel ONETOUCH POP C7?nin belleği microSD kart desteğiyle 32 GB’ye kadar daha yükseltilebiliyor. 5 megapiksellik kamerasıyla net görüntüler üreten Alcatel ONETOUCH POP C7 599 TL’lik peşin fiyatla sunuluyor. Ayrıca Vodafone aboneleri bu telefonu 24 ay taahhütlü ödeme seçenekleriyle de sahip olabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER