Teknoloji

Vivo X100 Pro uydu üzerinden mesajlaşma desteğiyle gelecek

vivo x100 pro

Akıllı telefonları için “sıradaki büyük özellik” uydu bağlantısı olacak gibi görünüyor. WhyLab rumuzlu duyumcunu Weibo’da yaptığı paylaşıma göre, yakında resmiyet kazanacak olan Vivo X100 Pro da uydu mesajlaşma özelliğiyle gelecek. Akıllı telefon bir süre önce Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından onaylandı.

V2309A model numarasıyla kayıtlara giren telefonun teknik özellikler sayfasında göze ilk olarak uydu mesajlaşma özelliği çarpıyor. X100 Pro, Wi-Fi veya hücresel bağlantının bulunmadığı alanlarda uydu üzerinden metin, resim, ses kaydı ve hatta video gönderip alabilecek.

X100 Pro’nun kalbinde MediaTek’in Dimensity 9300 işlemcinin bulunması bekleniyor. Uydu bağlantısını ise Unisoc V8821 işlemci yönetecek. Daha önceki sızıntılara göre, telefonda ana kamera görevini 53 megapiksel çözünürlüklü 1/1.43 inç sensör üstlenecek.

Ana kameraya yine 50 megapiksel çözünürlüklü 2x optik zum yapabilen portre kameranın eşlik etmesi ve bu kamerada Sony IMX758 sensörün tercih edilmesi bekleniyor. 64 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV64B periskop kamera da sistemi tamamlayacak.

Vivo X100 Pro önümüzdeki ay tanıtılacak

Vivo X100 Pro önümüzdeki ay Çin’de gözler önüne çıkacak. Akıllı telefona X100 ve X100 Pro+ modellerinin eşlik etmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER