Teknoloji

Vivo X Fold’un fiyatı ve renk seçenekleri ortaya çıktı

vivo x fold
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo X Fold, 11 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma sayılı saatler kalmışken katlanabilir telefonla ilgili sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Bunların en yenisi telefonun renk seçeneklerini ve fiyatını gösteriyor.

Sızıntıya göre, X Fold Çin’de 11 bin 999 yuandan (27838 TL) başlayan fiyatlarla satılacak. Daha gelişmiş özelliklere sahip versiyonun fiyat etiketinde ise 12 bin 999 yuan (30158 TL) yazacak. Telefonun fiyatı, bilgilendirme sunumundaki bir slayt sayesinde ortaya çıktı.

Vivo X Fold’un katlanabilir telefon pazarında rekabet edeceği cihazlardan biri olan Samsung Galaxy Z Fold 3, Çin’de 14000 yuan (32480 TL) karşılığında satılıyor. Bu fiyat karşılığında kullanıcılara 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı sunuluyor. Kısacası Vivo’nun katlanabilir telefon pazarında daha agresif bir fiyat politikası izleyeceği anlaşılıyor.

Vivo X Fold hakkındaki bir diğer sızıntı ise telefonun renk seçeneklerini gösteriyor. Daha önce görülen mavi ve siyaha ek olarak grinin de X Fold’un renk seçenekleri arasında olduğu anlaşılıyor.

Vivo X Fold Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4600 mAh kapasiteli pil verecek. Bu pil 66W kablolu, 50W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip olacak. X Fold’un her iki ekranı da 120 Hz yenileme hızıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. 6.53 inç dış ekran Full HD+ çözünürlük sunacak. Katlanabilir iç ekranın büyüklüğü ise 8 inç olacak.

Vivo X Fold, 50 megapiksel ana kamerayla gelecek. 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 12 megapiksel portre kamera ve muhtemelen 5 megapiksel periskop kamera sistemi tamamlayacak.

İLGİLİ HABERLER