Manşetler

Vivo V23 5G’nin Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

vivo v23 5g

Vivo V23 5G, 2022’nin ilk günlerinde resmiyet kazanmıştı. Akıllı telefonun Türkiye lansmanı da sonunda gerçekleştirildi. Etkinlikte Vivo V23 5G’nin Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi de duyuruldu. V23 5G, Türkiye’de ilk olan renk değiştirebilen arka cam yüzeyi ve 50 MP geniş açılı otomatik odaklama özellikli çift ön kamerasıyla dikkat çekiyor.

V23 5G, 179 gramlık ağrılığı ve 7.39 mm’lik ultra ince çerçevesi ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Tek parça metal düz çerçeve gücünü havacılıkta kullanılan birinci sınıf alüminyumdan alıyor. Akıllı telefonda 2400 x 1080 piksel çözünürlüklü 6.4 inç 90 Hz AMOLED ekran mevcut.

V23 5G, güneş ışınlarıyla ve diğer UV ışını kaynaklarına maruz bırakıldığında anında renk değiştirip yepyeni bir tasarıma bürünüyor. Vivo bu özelliğin telefonu bir soyut sanat eserine dönüştürdüğünü belirtirken, dönüşüm sürecini de “canlı sanat gösterisi” olarak tanımlıyor.

vivo v23 5gVivo V23 5G doğal tonlarla geliştirilen renk değiştirme özelliğine sahip arka cam yüzeyi ile bu son derece şık görünümünün yanı sıra, arka yüzeyinde kullanılan Fluorite AG teknolojisiyle çeşitli aydınlatma koşullarında sizlere daha az yansıma sunarak pürüzsüz bir kullanıcı deneyimi oluşturuyor.

50 MP geniş açılı çift ön kamera da V23 5G’nin Türkiye için ilk olan özellikleri arasında yer alıyor. 50 MP otomatik odaklanabilen ön kamera, 8MP süper geniş açılı ikinci bir ön kamera kombinasyonuyla net fotoğraflar çekmek ve süper geniş açılı kareler yakalamak mümkün hâle geliyor.

vivo v23 5gV23 5G’de selfie deneyimini bir üst seviyeye çıkarmak için çift tonlu selfie ışıkları bulunuyor. Ortam ne kadar karanlık olursa olsun çift tonlu selfie spot ışığı sayesinde düşük ışıklı ortamda bile aydınlık selfielere imkan sağlıyor. Çift Tonlu Spot Işığı, profesyonel bir fotoğrafçının ışık asistanı gibi özenle çalışıyor, özelleştirilebilir JNV sensörü rengin derecesini soğuktan sıcağa doğru manzara ile eşleştiriyor ve portrenizin her kısmının parlak ve gerçekçi olmasını sağlıyor.

vivo v23 5gAkıllı telefonun arkasında ise 64 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayı 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera tamamlıyor. Telefonun hem arka hem de ön kamerasıyla 4K video kaydetmek mümkün.

Vivo V23 5G Dimensity 920 işlemciye sahip

Vivo V23 5G’nin kalbinde MediaTek’in Dimensity 920 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciyi 12 GB RAM tamamlıyor. RAM kapasitesinin üstüne sanal olarak 4 GB daha eklemek de mümkün oluyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 44W hızlı şarj desteğine sahip 4200 mAh pil veriyor. Pilin doluluk oranı 30 dakika içinde yüzde 68 seviyesine çıkıyor.

Vivo V23 5G Türkiye fiyatı ne kadar?

Vivo V23 5G için Yıldız Tozu Işıltısı ve renk değiştiren özel cam yüzeye sahip Gün Işıltısı renk seçenekleri sunuluyor. Akıllı telefonun Türkiye fiyatı 13999 TL olarak belirlendi.

vivo v23 5gVivo V23 5G, 12 – 20 Nisan 2022 tarihleri arasında sadece Hepsiburada’da özel sürprizleriyle tüketicilerle buluşuyor. Ön satış kampanyası ile Hepsiburada’dan yapılacak V23 5G alışverişlerinde vivo TWS ANC Kablosuz Kulaklık hediyesi kullanıcıları bekliyor.

Vivo V23 5G, 20 Nisan itibariyle de tüm yetkili online satış kanalları, operatörler ve teknoloji mağazalarında satışa çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER