Teknoloji

Vivo U10’un özellikleri tanıtma saatler kala ortaya çıktı

vivo u10

Vivo U10 yarın gözler önüne çıkacak. Vivo, yeni akıllı telefonunun teknik özelliklerinin büyük kısmını tanıtım etkinliğine sayılı saatler kala açıkladı. Vivo’nun Hindistan ofisinin internet sitesinde paylaşılan görseller, telefonun özelliklerini gözler önüne seriyor.

Vivo U10’un kalbinde Qualcomm Snapdragon 665 yonga set bulunuyor. Bu yonga sete 4 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefonun 6.35 inç büyüklüğündeki ekranı HD+ çözünürlüğe sahip. Ekranın üstünde su damlası şeklinde bir çentik de mevcut.

vivo u10Vivo U10’un arka panelinde üç lensli bir kamera sistemi yer alıyor. Bu sistem, arka panelin sol üst köşesine yerleştirilmiş. 13 megapiksellik lens, sistemde ana kamera görevini üstleniyor. Bu lense 8 megapiksellik geniş açılı lens ve 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun parmak izi tarayıcısı da arka panelde bulunuyor.

Vivo U10 pil kapasitesiyle dikkat çekiyor

Pil kapasitesi, Vivo U10’un güçlü noktalarından biri olacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Bu pil için 18W hızlı şarj desteği sunuluyor. Ultra Oyun Modu ve bu modun kapsamındaki Ses Değiştirici ve 4D Titreşimler, paylaşılan görsellerde dikkat çeken diğer özellikler arasında yer alıyor.

vivo u10Vivo U10’un satış fiyatı şu an için bilinmiyor. Ancak akıllı telefonun Hindistan’da Amazon tarafından satılacağı şimdiden belli olmuş durumda. U10, kullanıcılarının karşısına Elektrik Mavisi ve Şimşek Siyahı olarak adlandırılan iki farklı renk seçeneğiyle çıkacak.

İLGİLİ HABERLER