Manşetler

Videoya göre Apple’ın yeni iPad Pro’su kolaylıkla bükülebiliyor

ipad pro bükülme testi

JerryRigEverything adlı YouTube kanalının yayınladığı yeni bir video, Apple’ın en yeni iPad Pro’sunun fazla çaba harcamadan bükülebildiğini ve tamamen zarar görebildiğini ortaya koyuyor. Videonun sunucusu Zack Nelson, klasik bükme testini uygulamaya başladığında, 11 inç ekranlı tablet kolaylıkla bükülmeye başlıyor ve sol tarafta bulunan mikrofon deliğinin ve sağda bulunan manyetik şarj alanının hemen yanından çatlıyor.

Tabii ki, aklı başında hiçbir insan, binlerce lira para döktüğü bir ürüne bu şekilde baskı uygulayıp kırmaya çalışmayı düşünmeyecektir. Öte yandan iPad Pro’yu arka cepte taşıma ve üstüne oturma gibi bir durum söz konusu olmayacağı için, normal şartlar altında kolaylıkla bükülme durumu söz konusu olmaz gibi görünüyor. Bu arada videoda uygulanan testlerin, genel olarak biraz aşırıya kaçtığını da söylemek gerekiyor.

Yine de, tableti bir çantada taşırken biraz daha itinalı davranmakta fayda var gibi görünüyor. Apple’ın Smart Keyboard Folio ya da Smart Folio kılıflarını, ya da iPad Pro için çıkarılacak başka kılıfları tercih etmeniz yerinde olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER