EğlenceTeknoloji

Upload VR E3 2021 etkinliğinden dikkat çeken beş oyun – Video

upload vr e3 2021
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Upload VR, sanal gerçekliğe gelecek en yaratıcı ve ilgi çekici oyunlarını sergilediği üçüncü yıllık gösterisi ile E3’e geri döndü. Bu ortam yıldan yıla olgunlaşmaya devam ederken, geliştiricilerin yenilik yapmalarını teşvik eden bir platform olmaya devam ediyor. Gösterilen oyunların tümü yeni duyurular olmasa da, yakında kendinizi kaptırmak için sabırsızlanabileceğiniz vitrinin en çok ilgi göreceği düşünülen beş oyununun burada listeliyoruz.

Song in the Smoke

İlk olarak bu yılın başlarında PSVR için duyurulan Song in the Smoke, bir sanal gerçeklik hayatta kalma oyunu ve daha çok Skulls of the Shogun ve Galak-Z gibi çizgi film tadında bağımsız oyunlar sunan geliştirici 17-Bit için bir değişiklik niteliğini taşıyor. Yeni yayınlanan geliştirici blog yazısında, oyun stüdyosunun CEO’su Jake Kazdal, sanal gerçekliğin kendisinde nasıl sadece bir oyun değil, tamamen yaşayan ve nefes alan bir dünya yaratma isteği uyandırdığını açıklıyor. Oyun bu yaz Oculus Rift ve Quest ile PSVR’ye geliyor.

Unplugged

VR, birçok müthiş ritim oyununa ev sahipliği yapıyor, ancak Unplugged bunların içinde en havalı oyun olabilir. Bu, hava gitarı çalmakla ilgili bir oyundur. Quest ve diğer desteklenen PC VR cihazlarındaki el izleme teknolojisi sayesinde gerçekten yalnızca ellerinizle bir gitar çaldığınızı hissedebilirsiniz. Daha da iyisi, yeni fragman The Offspring’in ‘The Kids Aren’t Alright’ parçasını çalabileceğinizi gösteriyor. Oyun bu sonbaharda geliyor.

Nerf Ultimate Championship

Nerf oynadığını kimler hatırlıyor? Tanıtım fragmanı kuşkusuz çok fazla bir şey vermiyor ama şık görünüyor. Nerf silahları müthiş görünüyor ve oyun, Emmy ödüllü VR stüdyosu Secret Location’ın elinden çıkıyor. Oculus’a özel oyun 2022’de geliyor.

Sushi Ben VR

Bu şık görünümlü oyun, en sevdiğiniz suşi barını iflastan kurtarmaya çalışmanızı konu alıyor. Ancak göreviniz, suşi servisi yapmak yerine, diğer insanları orada yemeye ikna etmektir. Bu yüzden bazı canlı manga tarzı çizgi roman panelleriyle hayata geçirilen çok daha fazla anlatı odağı var. Oyun 2022’de geliyor.

A Township Tale

15 Temmuz’da Oculus Quest’e gelecek olan A Township Tale, özellikle VR için tasarlanmış, sizin ve diğer herkesin bacaklarının olmadığını harika bir şekilde kabul eden bir açık dünya RPG’sidir. Sürükleyici bir fantezi dünyasında demirci, nane, oduncu, savaşçı veya okçu olarak yeni bir kimlik oluşturabileceksiniz.

İLGİLİ HABERLER