Eğlence

Unsolved Mysteries Netflix ile yeniden hayata dönüyor

unsolved mysteries

Amerikan televizyonlarının en uzun süreli dizilerinden biri olan Unsolved Mysteries, Netflix ile yeniden hayata dönüyor. Deadline‘da yer alan habere göre, Netflix gerçek suçları ve paranormal aktiviteleri bir arada anlatan dizinin 12 bölümlük ilk sezonu için yeşil ışık yaktı. Projenin başında Netflix’in popüler orijinal yapımlarından Stranger Things’in yapımcılarından Shawn Levy’nin olacağı söyleniyor.

Unsolved Mysteries’in Netflix için çekilecek yeni bölümlerinde orijinal prodüksiyonda kullanılan unsurların büyük kısmına yer verileceği belirtiliyor. Dizinin tüm bölümlerinde tek bir gizem üstüne odaklanılacak. Belgesel tarzı bir formatın kullanılacağı yapımda, olayların canlandırmaları da gösterilecek.

Unsolved Mysteries’de “anlatıcı” görevini kimin üstleneceği henüz bilinmiyor. Orijinal versiyonda bu işi ünlü oyuncu Robert Stack yapmıştı.

Unsolved Mysteries, 1987’den 2010’a kadar süren ekran macerasında 500’den fazla bölümle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizinin ABD’de NBC’de başlayan macerası CBS’te devam etmişti. Projenin yaratıcıları John Cosgrove ve Terry Dunn Meurer, 2017’de katıldıkları bir Reddit AMA seansında Unsolved Mysteries’n yeniden ekranlara dönme ihtimalinden bahsetmişlerdi. Cosgrove, diziyi yeni hikayelerle sürdürmeyi isteyen bazı yayıncılarla görüştüklerini belirtmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER