Eğlence

Uncharted: Legacy of Thieves PC versiyonunun çıkış tarihi belli oldu

uncharted: legacy of thieves

Uncharted 4: A Thief’s End ve Uncharted: Lost Legacy’yi bir araya getiren Uncharted: Legacy of Thieves Collection, 19 Ekim’de PC oyuncularıyla buluşacak. Remaster edilmiş bu sürüm geçtiğimiz ocak ayında PS5 için yayınlanmıştı. PC versiyonu için hazırlıklar yapılsa da, şimdiye kadar kesin bir çıkış tarihi açıklanmamıştı.

PC versiyonunda oyuncuları PC’ye özgü çeşitli dokunuşlar bekliyor. Bunlar arasında yeniden tasarlanan kullanıcı arayüzü, ultra geniş monitör desteği, model ve dokuların kalitesinin ayarlanabilmesi gibi şeyler bulunuyor. Oyunu yine Sony’nin DualShock 4 ve DualSense 4 kumandalarıyla oynamak mümkün olacak. Naughty Dog, daha fazla oyun kumandasının da destekleneceğinin sözünü veriyor.

PlayStation’ın resmi blogunda yapılan paylaşımda, farklı kaliteler için talep edilen minimum gereksinimleri bulmak da mümkün.

uncharted: legacy of thievesUncharted: Legacy of Thieves PC versiyonu ön siparişe açılmış durumda. Oyunu 329 TL karşılığında Steam ve Epic Games Store‘dan edinmek mümkün. Epic Games Store’dan ön sipariş verenler Fortnite’ta Uncharted temalı bir planör kullanabilecek.

Uncharted: Legacy of Thieves PC versiyonunun Steam Deck desteğine sahip olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak Sony’nin diğer popüler oyunlarını Steam Deck için optimize etmesi, bunun Legacy of Thieves için de geçerli olacağını düşündürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER