Eğlence

Uncharted 4 beta versiyonu önümüzdeki hafta sonu tüm kullanıcılara açıyor

uncharted 4 beta

“Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu”, 29 Şubatta ön siparişe çıkmıştı. Sony, oyunun yayın sürecinde önemli bir adım atmaya daha hazırlanıyor. Şirket, oyunun çok oyunculu beta versiyonunu önümüzdeki hafta sonu dünya genelindeki tüm kullanıcılarla buluşturmayı planlıyor. Beta versiyonuna erişim imkanı, daha önce sadece Nathan Drake Koleksiyonu’nu satın alanlara sunulmuştu.

Eurogamer sitesinde yer alan habere göre, beta sürümü için hazırlanan indirme aracı kısa süreliğine de olsa PlayStation Store’un Avrupa mağazasında görüldü. İlgili bağlantı daha sonra kaldırılsa da, bu hamle demo versiyonunun 4 Mart Cuma günü Türkiye saatiyle 19:00’da yayınlanacağı bilgisinin sızmasına engel olamadı. Söz konusu zamanın değişebileceğini de belirtmekte fayda var. Beta versiyonuna erişim imkanı 6 Mart Pazar gününün bitişiyle birlikte sona erecek.

Uncharted 4 için hazırlanan beta sürümünde üç adet çok oyunculu oyun haritasının bulunması öngörülüyor. Oyunun nihai versiyonu ise 27 Nisan 2016’dan itibaren oyuncularla buluşacak. Sony, oyunun Türkiye’de satışa sunulacak versiyonunda Türkçe dublaj ve altyazı seçeneklerini de oyuncuların karşısına çıkaracak.

Türkçe versiyonun dublajında ünlü isimlerin tercih edilmiş olması da ayrıca dikkat çekiyor. Oyunda Nathan Drake’i Okan Yalabık, Victor Sullivan’ı Ege Aydan, Elena’yı Ceyda Düvenci, Chloe’yi Dolunay Soysert, Zeb’i Kadir Özübek, Sam’i Rıza Karaağaçlı, Vargas?ı ise Talha Sayar seslendiriyor.

Sony Center, D&R, Teknosa, Media Markt, Vatan, Bimeks ve Overgame’in web sitelerinden sipariş edilebilecek oyunun fiyat etiketinde 229 TL yazacak.

İLGİLİ HABERLER