Teknoloji

Ultimate Ears Studio ile kullanıcılara hoparlörlerini özelleştirme fırsatı

ultimate ears studio
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ultimate Ears’ın UE Boom hoparlörlerinin en çok bilinen özelliklerinden bir tanesi kumaş ve lastik birleşimi malzemeleri, açık ve renkli tasarımlarıdır. Şimdi şirket bu yaklaşımını Ultimate Ears Studio sistemiyle bir adım öteye taşıyor. Böylelikle kullanıcılara kendi özelleştirilmiş renk kombinasyonlarını oluşturma fırsatı da veriliyor.

Kullanıcılar Ultimate Ears Studio’nun web sitesine gidip kumaş gövde, uçlarda yer alan kapaklar, ses tuşları, lastik omurga, kumaş kayış gibi unsurların renklerini seçebiliyor. Hatta kısa bir yazılı mesajı da tasarıma ekleyebiliyor. Basit ve kolay kullanımlı web sitesi kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor. Ayrıca Ultimate Ears, eklediği “Kendimi Şanslı Hissediyorum” düşmesiyle önceden belirlenmiş renk kombinasyonlarını sunuyor, daha sonra isteğinize göre özelleştirme yapmanıza izin veriyor.

Tabii ki, renkleri özelleştirmenin de bir bedeli var. Özelleştirilmiş hoparlörler 180 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Boom 3’ün normal yurt dışı fiyatı ise 149 dolar. Şirket başlangıçta sadece Boom 3 için özelleştirme imkanı sunuyor. Daha büyük boyutlu MegaBoom 3 veya Alexa destekli UE Blast veya MegaBlast hoparlörler için şimdilik özelleştirme seçenekleri yok. Ancak zamanla yeni hoparlörlerin de sisteme dahil edileceğini tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER