Teknoloji

Twitter yeni profil tasarımının dağıtımına başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kullanıcılarına profillerini daha belirgin biçimde gösterebilecekleri bir platform sunmak isteyen Twitter, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni tasarımının dağıtımına başladı. Bu yeni tasarımla birlikte kullanıcılar daha büyük bir profil fotoğrafına, daha geniş bir yer kaplayan bir kapak fotoğrafına, kısacası daha Facebookvari bir profile sahip olacaklar.

twitter-yeni-tasarim-test-120214

Bu yeni tasarımla birlikte kullanıcıların kendi reklamlarını yapmalarının da önü açılmış olacak. En İyi Tweet’ler özelliği sayesinde kullanıcıların fazla etkileşim alan tweet’leri profilde daha büyük bir biçimde gösterilecek, böylelikle söz konusu tweet’leri bulmak kolaylaşacak. İğnelenmiş Tweet’ler özelliğiyse kullanıcıların diledikleri bir tweet’lerini sayfanın en üstüne yerleştirerek daha uzun süre görünür kılmasını sağlıyor. Filtrelenmiş Tweet’ler ise kullanıcılara fotoğraflı veya videolu tweet’ler, cevap verilmiş tweet’ler arasında hızlı aramalar yapma konusunda yardımcı oluyor.

Yeni profil tasarımının dağıtımına küçük bir grupla başlayan Twitter, önümüzdeki haftalarda bu tasarımı tüm kullanıcılarına ulaştırmayı planlıyor. Twitter’a yeni kayıt olan kullanıcılar ise anında yeni tasarımı kullanmaya başlayacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER