Teknoloji

Twitter Windows 10 uygulamasına yeni tasarım ve özellikler

Twitter Windows 10

Windows 10 Mobile ve masaüstü sürümleri için Twitter uygulaması nihayet güncellendi ve ihtiyacı duyulan özellikler uygulamaya geldi. Windows 10 uygulamasını yeniden elden geçiren Twitter böylelikle Windows 10 telefon sahibi kullanıcılara da en son Twitter işlevlerini sunmuş oluyor.

Moments, GIF desteği, grup sohbet ve sessize alma gibi özellikler yenilenen Twitter Windows 10 uygulamasında eksiksiz şekilde destekleniyor. Üstelik Twitter bu iyileştirmeleri masaüstü tarafına da getiriyor.

Twitter Windows 10 uygulamasına yeni arayüz

Ayrıca masaüstü bilgisayar kullanıcılarının seçebileceği koyu renk teması da bulunuyor. Mobil tarafta tema sistem ayarlarına bağlı olarak değişiyor. Genel olarak uygulama görünüş ve verdiği izlenim bakımından daha eksiksiz görünüyor. Mobil desteğin eklenmesi de Twitter’ın artık gerçek anlamda evrensel Windows 10 uygulaması hâline geldiğini gösteriyor.

Eğer bir Windows 10 Mobile cihaz sahibiyseniz, belki Tweetium gibi üçüncü taraf uygulamaları hâlâ kullanmak isteyebilirsiniz, ancak Twitter’ın Windows 10 Mobile’ı tamamen gözden çıkarmadığını görmek güzel olsa gerek. Twitter uygulamasının Windows 10’a özel en güncel sürümünü Windows Mağaza‘dan indirebilirsiniz.

twitter-windows-10-170316-2

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER