Manşetler

Turkcell’in Android’li yeni akıllı telefonu T10’un resmi duyurusu gerçekleştirildi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Turkcell’in yeni bir Android’li akıllı telefon tanıtacağını ve bu akıllı telefonun kendi markasını taşıyacağını geride bıraktığımız haftasonu duyurmuştuk. Telefonun resmi tanıtımının bugün yapılması bekleniyordu. Beklenen oldu ve Turkcell’in adını taşıyan ve Android işletim sistemiyle çalışan Turkcell T10 akıllı telefon resmiyet kazandı.

Android 2.1 işletim sistemiyle çalışan bu telefonda 240 x 320 piksel çözünürlüklü, 2.8 inç’lik ekran, özel ekran kalemi, 3.2 megapiksellik flaşlı kamera, GPS, WiFi, pusula, USB bağlantısı ve Java uygulama desteği gibi özellikler bulunuyor. Google Sesli Arama uygulaması önceden yüklenmiş olarak telefonda geliyor. Ayrıca Turkcell Pusula, gnçPLAY, Turkcell Uygulamalar, Mobil TV gibi birçok Turkcell uygulaması cihazda yüklü olarak geliyor.

Turkcell ayda 29 TL karşılığında Turkcell abonelerine sunulacak. Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

Turkcell T10’un özellikleri

  • Android 2.1 isletim sistemi
  • 3G HSDPA sebekeleri için destek
  • 240×320 pixel / 2,8 inç boyutunda dokunmatik ekran
  • Özel ekran kalemi
  • 3.2 megapiksel flaşlı kamera
  • Push e-posta özelliği
  • Mp3 çalar
  • GPS ve Wi-Fi
  • Pusula, USB ve Java uygulama desteği
  • Siyah ve beyaz renk seçenekleri

Turkcell T10 fiyat ve teklif bilgileri

  • Kontratsız fiyatı 232 USD karsılığı Türk Lirası.
  • Turkcell T10’un iki farklı paket seçeneğiyle sunulan kontratlı teklifleri, ayda 29 TL’den başlayan fiyatlar, 12-24 ay taksit seçenekleriyle sunuluyor.
  • Kontrat süresi boyunca Turkcell T10 Avantaj Paketi seçeneğinde 500MB, Turkcell T10 Full Paket seçeneğinde ise 1GB internet sunan T10, ayrıca tüm paketlerde aylık 60 saatlik Mobil TV hediyesiyle geliyor.
  • Turkcell T10 Full Paket ek olarak, aksam 9:00 sabah 09:00 arasında Turkcell’lilerle konusma ve 1000 SMS olanağı sağlıyor.

BASIN BÜLTENİ

Mobil İnternet, Akıllı Telefon Turkcell T10 ile Herkesin Cebine Giriyor

Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu Turkcell T10, 3G hızında mobil interneti, cepten TV izleme servisi, şık tasarımı, dokunmatik ekranı, özel Turkcell uygulamaları ve uygun fiyatıyla cep telefonu piyasasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Turkcell T10, interneti ve Mobil TV servisi ile birlikte ayda sadece 29 TL’ye Turkcell’lilerle buluşacak

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, teknolojideki liderliğini kendi markasını taşıyan akıllı telefonu Turkcell T10 ile cihaz pazarına da taşıdı. Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu T10, bir basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındıran Turkcell T10; Android 2.1 işletim sistemi, 3G HSDPA şebekeleri için destek, 240×320 pixel / 2,8 inç boyutunda dokunmatik ekran, özel ekran kalemi, 3.2 megapiksel flaşlı kamera, mp3 çalar, Push e-posta özelliği, GPS, Wi-Fi, Pusula, USB ve Java uygulama desteğine sahip. Kullanım kolaylığı sağlayan menüsü ve çekici tasarımıyla dikkat çeken Turkcell T10, gelişmiş bir mobil internet deneyimi ile hayata her an bağlı olmayı sağlıyor.

Türkiye’de Google Sesli Arama uygulaması önceden yüklenmiş olarak gelen ilk akıllı telefon olan Turkcell T10’da, ayrıca telaffuz edilen kelimeleri metin haline çeviren konuşma tanıma teknolojisi de yer alıyor. T10, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak, hayatlarına daha fazla eğlence katmak için Turkcell Pusula, gnçPLAY, Turkcell Uygulamalar, Mobil TV gibi pek çok Turkcell uygulaması ile birlikte sunuluyor.

Turkcell T10 ayda 29 TL’den başlayan fiyatı, ile makul fiyatlı bir akıllı telefon isteyenlerin ihtiyacına cevap oluyor. Şık tasarımı ve üstün özellikleriyle ön plana çıkan Turkcell T10, sadece 232 USD karşılığı Türk Lirası kontratsız fiyatıyla da cepleri bayram ettiriyor. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül “Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap veriyoruz. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Turkcell T10’un tanıtıldığı basın toplantısında mobil interneti lüks değil ihtiyaç kategorisinde değerlendirdiklerine dikkat çekti. Sevilengül, “Akıllı telefonlar bugün bilgiye erişimde fırsat eşitliği adına paha biçilmez bir rol oynuyor. Biz, mobiliteyle yaratılacak fırsat eşitliğini Türkiye için kendi sosyal sorumluluk alanımızda görüyor ve akıllı telefonda olan tüm özelliklere sahip Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğimizi düşünüyoruz. Turkcell, Turkcell T10 ile akıllı telefon deneyimini fiyat-kalite dengesi açısından zirveye taşıyor. Turkcell T10’u lanse ederken bunu bir bayram coşkusuyla yansıtmayı ve “İnternetli Telefon Bayramı” sloganıyla çıkmayı uygun bulduk. Çünkü makul fiyatlı bir akıllı telefon sahibi olmak ve cepten internete girmek isteyen milyonlarca insana bayram havasını yaşatacak” dedi.

Dokunmatik ekranlı Turkcell T10’da kısayol tuşları ile her an her yerden Facebook gibi sosyal paylaşım ağlarına ulaşmak, e-postaları takip etmek mümkün. Turkcell T10, ayrıca tüm paketlerde ayda tam 60 saat cepten TV keyfi sunan Mobil TV Paketi ile geliyor.

Turkcell T10, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nde ve anlaşmalı zincir mağazalarda müşterilerin beğenisine sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER