Eğlence

Turkcell TV+ İngiltere Premier Ligi’nin yayın haklarını aldı

turkcell tv+ premier lig
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

turkcell tv+ premier ligTurkcell’in internet tabanlı TV platformu Turkcell TV+ spor tarafında önemli bir atılım gerçekleştirdi. Dünyanın en popüler futbol liglerinden bir tanesi olan İngiltere Premier Ligi’nin yayın hakları üç yıl boyunca Turkcell TV+’ta olacak.

D-Smart ile birlikte Premier Lig’in bir diğer yayıncısı olacak Turkcell TV+, maçları hem set üstü cihazlar üzerinden hem de mobil uygulamalar aracılığıyla akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden izleyicilere ulaştıracak.

Haftanın tüm maçlarının, Turkcell TV+’ta açılacak HD spor kanalından canlı olarak yayınlanacağını belirten Turkcell, spor ve aile paketleri sayesinde Premier Lig maçlarını takip etmenin mümkün olacağını kaydediyor.

Sporun her alanına destek vermekten mutlu olduklarını belirten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Futbolun en büyük ligi olarak kabul edilen İngiltere Premier Ligi’ni, Turkcell TV+ sayesinde sporseverlere ulaştıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. TV+ platformumuz sayesinde bundan sonra tüm üyelerimiz Premier Ligi her an evlerinden ya da mobil cihazlarından takip edebilecekler. Ancak Turkcell TV+’ın sporseverlere sürprizleri bununla da bitmeyecek. Spor kanallarımızın içeriği önümüzdeki günlerde zenginleşerek artacak. Ve bundan sonra bu platform sporseverlerin de buluşma noktası olacak.” dedi.

İLGİLİ HABERLER