Manşetler

Video: Turkcell T80 Kutusundan Çıkıyor

turkcell t80

Turkcell T80 yaklaşık iki hafta önce tanıtılmış, geçen hafta içinde de piyasaya sunulmuştu. Test merkezimize ulaşan Turkcell T80’nin kutusunu birlikte açıyor, içinden neler çıkıyor, hep birlikte bakıyoruz. Detaylı incelemesi de çok yakında Teknoblog’da olacak.

Turkcell T80 metal gövdesi ve tek parçalı yapısıyla oldukça şık duruyor. 5.2 inç Full HD ekran keskin görüntüler sunacak yeterlilikte piksel yoğunluğuna sahip, görüş açıları da fena sayılmaz. Bu telefonun en önemli özelliklerinden bir tanesi, arkada yer alan çift kamera. Bu kamera sayesinde derinlik algılamalı fotoğraflar çekmek veya sonradan odak noktası değiştirmek gibi işlemleri gerçekleştirmek mümkün oluyor. Kamera uygulamasında ekranda birçok kontrol görünüyor, yine de anlaşılır bir arayüzün bulunduğunu söyleyebiliriz.

Turkcell T80’in bir başka önemli özelliği de parmak izi okuyucusu. Ekranın altında yer alan parmak izi okuyucu özellikli ana ekran düğmesi gayet iyi çalışıyor, parmak izi okuma hızı da iyi seviyede.

Android Nougat ile yüklü gelen telefonda Turkcell’in uygulamaları, görsel bileşenleri ve özel duvar kağıtları mevcut. Bununla birlikte isteyenler Turkcell’in daha büyük boyutlu uygulama ikonlarına ve yazılara sahip olan Kolay Modu standart kullanıcı arayüzü yerine kullanabilirler.

Turkcell T80 ile ilgili daha fazla detayı çok yakında yayınlayacağımız detaylı incelemede bulacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Turkcell T80 Ön İnceleme

İLGİLİ HABERLER