Manşetler

Turkcell Dört Dörtlük Paketler ile mobil ve sabit hizmetleri birleştiriyor

turkcell dört dörtlük paketler
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

turkcell dört dörtlük paketler

Turkcell hizmetlerini tek çatı altında birleştirmeyi sürdürüyor, müşterilerine mobil ve sabit hizmetlerinin birleştiği tek paketler sunuyor. Bugün itibarıyla Dört Dörtlük Paketleri’ni lanse eden Turkcell, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre farklılaşan yeni teklifler geliştirdi.

Dört Dörtlük Paketler ile Turkcell müşterileri hem evlerinde 50 Mbps hızında sınırsız internet hem de cep telefonlarından kullanabilecekleri 4 GB internetle birlikte 500 dakika her yöne görüşme ve 1000 SMS’i ayda 79TL’ye satın alabilecek. 109 liralık teklifte ise 1000 dakika cepten konuşma ve 10 GB cepten internet ile 50 Mbps hızındaki sınırsız ev interneti tek pakette yer alıyor. 129 liralık bir diğer teklifte ise 1000 dakika cepten konuşmaya ilave olarak 15 GB cepten internet hizmeti yine 50Mbps hızında sınırsız ev interneti ile birlikte bulunuyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, müşterilerine mobil sabit birleşik paketlerde birbirinden cazip teklifler sunduklarını belirterek, “Fiyatı 79 TL’den başlayan paketlerimizde sabit ve mobil internetin yanı sıra BiP ile Akıllı Depo gibi popüler Turkcell servisleri de yer alıyor. Turkcell Platinum faydası içeren büyük kotalı paketlerimizde ise Turkcell TV+ ve Fizy mobil uygulamalarımızı da paketlerimizin yanında sunuyoruz. İnternet bağlantısı için kurulum ücreti alınmayan bu paketleri tercih edenleri sabit internetleri bağlanana kadar internetsiz de bırakmıyor, cep telefonlarına bir ay boyunca geçerli 4.5GB hediye internet yüklüyoruz.” dedi.

Entegre telekom şirketi olarak müşterilere bütün hizmetleri tek elden bütünleşik sunmayı hedeflediklerini kaydeden Erkan sahada, çağrı merkezimizde ve dijital kanallarda yakınsanmış müşteri deneyimi için planlarımızı hayata geçirmeye başladıklarını, bunun en büyük adımının ise bugün sunmaya başladıkları Dört Dörtlük Paketleri olduğunu belirtti. Erkan “Bu sayede telekomünikasyon pazarının kurallarını yeniden yazarak, müşterilerimize tek çatı altında ihtiyaç duydukları hizmetleri birlikte sunuyoruz. Mobil ve sabitteki gücümüzle müşterilerimize fark yaratan ve sektörde örneği olmayan bir deneyim yaşatacağız.” şeklinde sözlerine ekleme yaptı.

Turkcell Grup tarafından verilen hizmetlerin tamamı için tek bir aramada müşterilerin Turkcell’e ulaşmaları ve tüm sorunlarının çözülmesini çok önemsediklerini ve bu hizmetin de tek çatı altında yer alacağını ifade eden Erkan, “Diyelim ki cep telefonunuzun kotasıyla ilgili öğrenmek istediğiniz bir şey var. Aynı zamanda evinizdeki internet için de sormak istediğiniz bir sorunuz var. Artık 0532 532 00 00’ı arayarak tek numaradan ulaşabileceğiniz müşteri hizmetlerimiz ile telefonu kapattığınızda bütün sorunlarınız çözülerek, tüm ihtiyaçlarınızı tek bir numaradan karşılayabileceksiniz.” açıklamasını yaptı.

turkcell dört dörtlük paketler

İLGİLİ HABERLER