Teknoloji

Turkcell Ramazan ayında kullanıcıların veri paketlerini ikiye katlıyor

turkcell ramazan

turkcell ramazanTurkcell Ramazan ayıyla birlikte başlattığı kampanya kapsamında, 14 Haziran’a kadar internet paketlerini ikiye katlıyor. Ayrıca Turkcell; BiP, TV+, Dergilik ve lifebox’ta geçerli olan veri paketlerini de iki katına çıkarıyor. Kampanyadan faydalanabilmek için 4.5G uyumlu SIM kart sahiplerinin BiP uygulamasına girerek, keşfet içerisindeki ?4.5G Ramazan Kampanyası? servisini takip etmeleri yeterli olacak.

Turkcell’in iletişim ve eğlence platformu BiP üzerinden sunulan kampanyayla, müşterilerin tarifelerinde internetlerin yanı sıra Turkcell uygulamalarındaki internetleri de ikiye katlanacak. Mobil operatörün belirttiğine göre, “4.5G Ramazan Kampanyası” ile Turkcell aboneleri, sevdikleriyle internet üzerinden istedikleri an görüşerek, Ramazan’ın coşkusunu paylaşabilecek. Ayrıca, Ramazan boyunca ihtiyaçları olan imsak saatleri, iftar menüleri gibi her türlü bilgiye anında ulaşabilecek. Buna ek olarak Turkcell’in BiP, Dergilik, TV+, lifebox’a özel olarak sunulan GB’lar da ikiye katlanacak.

Kampanyadan faydalanan faturalı hat sahipleri 30 gün süreyle tarife paketlerindeki data içeriğini ve servislerde geçerli internet paketlerini iki kat artırırken, ön ödemeli müşteriler ise kampanya döneminde satın aldıkları internet paketleriyle servislerde geçerli data paketlerini ikiye katlıyor. Kampanyadan kurumsal Turkcell’liler de faydalanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER